Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

BAU Biyomedikal Mühendisliği Öğrencisi  Heidelberg Üniversitesi'ne Kabul Aldı

BAU Biyomedikal Mühendisliği Öğrencisi Heidelberg Üniversitesi'ne Kabul Aldı

Bahçeşehir Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği 2020 mezunumuz Uğur Can Ayaz, Heidelberg Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Yüksek Lisansı'na kabul aldı

2020-08-10

BAU Biyomedikal Mühendisliği Öğrencisi Liege Üniversitesi'ne Kabul Aldı

Bahçeşehir Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği 2020 mezunumuz Eylül Erensoy, Liege Üniversitesi, Biyomedikal Mühendisliği Yüksek Lisansı'na kabul aldı.

2020-08-10

BAU MBG Mezunumuz Stefania Basco,University College Dublin, Tıp Fakültesi’nden kabul aldı

BAU Moleküler Biyoloji ve Genetik 2020 mezununuz Stefania Basco,University College Dublin, Tıp Fakültesi’nden kabul aldı. Stefania’yı yürekten kutluyoruz.

2020-08-08

INDUSTRY SUMMIT “COVID-19 Impact on Business”

Bahçeşehir Üniversitesi, M.I.T ve Make Impact Consortium ortaklığıyla düzenlenecek olan “Industry Summit” çevrimiçi etkinliği 6 Ağustos 2020'de düzenlenecek. Etkinlikte katılımcı firmalar, COVID-19 Döneminin iş dünyasına etkilerini ve deneyimlerini paylaşacak.

2020-08-05

The 4th International Conference on Intelligent Decision Science (IDS-2020)

Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafında düzenlenecek olan "The 4th International Conference on Intelligent Decision Science (IDS 2020)" adlı uluslararası konferans 7-8 Ağustos 2020 tarihlerinde düzenlenecektir.

2020-07-29

Dekanımız Prof.Dr. Nafiz Arıca'dan Aday Öğrencilerimize Mesaj

Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nafiz Arıca'nın Aday Öğrencilerimize Mesajı

2020-07-27

Bahçeşehir Üniversitesi Make Impact Consortium’una Katılıyor

Bahçeşehir Üniversitesi MIT’nin kurmuş olduğu ve liderligini yaptigi Make Impact Consortium’una katılıyor! Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bu anlaşmayla geleceğin mühendislerine yeni fırsatlar sunacak. Konsorsiyum dünyanın farklı ülkelerinden 20 üniversiteyi MIT liderliğinde bir araya getiriyor, tüm üye üniversiteler laboratuvar ve eğitim imkânlarını birbirine açıyor.

2020-07-26

Elektrikli Araçların Sera Gazı Salınımlarına Etkisi Webinarı Düzenlendi

Dr. Sinan Küfeoğlu'nun konuşmacı olduğu "Elektrikli Araçların Sera Gazı Salınımlarına Etkisi" başlıklı webinarı 10 Haziran 2020 saat 18.00'da adobe connect üzerinden canlı olarak gerçekleştirildi.

2020-06-15

TÜBİTAK Bilim İnsanları Destek Programları Açıklandı

TÜBİTAK Bilim İnsanları Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) 2244 Sanayi Doktora Programı İkinci Çağrı başvurusu değerlendirme sonuçları kapsamında, Üniversitemiz, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri

2020-06-08

Yapay Zeka Çağında Hukuk

BAU Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, “Yapay Zeka Çağında Hukuk” online etkinliği.

2020-05-03

Türk Bilim İnsanları Tamamen Yerli Solunum Robotu Geliştirdi

Bahçeşehir Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü ve BAU İnovasyon ve Danışmanlık A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilen ‘BAUVENT-Otomatik Suni Solunum Robotu’ projesinde geliştirilen prototiplerin laboratuvar test süreçleri tamamlandı.

2020-04-24

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencimiz Buse Özbaykent, University of Bristol ve Sussex University'den master programlarına, yine Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencimiz Melisa Praniç,Cornell Üniversitesi'nden doktora programına kabul almaya hak kazandı.

2020-03-09