İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

BETAM Nisan 2022 Satılık Konut Piyasası Görünümü Raporu Yayınlandı

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi’nin (BETAM) Nisan 2022’ye ilişkin açıkladığı Satılık Konut Piyasası Görünümü raporunu yayınladı.

2022-04-21

BAU Bridge Bahar Dönemi Başladı!

Sertifikalı BRIDGE programlarımız, bu dönem de öğrencilerimiz için kaçırılmaması gereken fırsatlar sunuyor! Başvuru linki için tıklayınız.

2022-03-31

Senin İçin Seferberiz - Ulusal Staj Programı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) -Ulusal Staj Programı’nın öğrencilere sunduğu kamu kurumları ve özel sektör kuruluşları staj olanaklarından faydalanmak için başvuru linki haberin içeriğindedir..

2022-03-24

BETAM Şubat 2022 Satılık Konut Piyasası Görünümü Raporu

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi’nin (BETAM) Ocak 2022’ye ilişkin açıkladığı Satılık Konut Piyasası Görünümü raporu, satılık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranının rekor kırdığını ortaya koydu.

2022-02-22

BAU Bridge Programları Sertifika Töreni, Fakülte Dekanımızın Katılımı ile Gerçekleştirildi!

Sertifika Töreni ile ilgili bilgilere ve etkinlikten karelere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2021-11-16

BAU İİSBF BRIDGE Sertfika Programlarına Bu Yıl Yenilerini Ekledik!

Başvuru linki ve detaylar için lütfen tıklayınız.

2021-11-04

Dekanımızın Mesajı

Videoyu izlemek için tıklayınız.

2021-08-04

İİSBF'de Mezuniyet Coşkusu: Dekanımız Mezunlara Seslendi

Mezuniyetten fotoğraflar ve Sayın Dekanımız Prof. Dr. Yavuz Günalay'ın konuşması için tıklayınız.

2021-08-02

Geleceğin Pazarlama Profesyonellerine Yönelik "The Crossroads of Marketing&Technology" Çok Yakında Başlıyor!

09-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek programın detayları ve linki için tıklayınız.

2021-08-02