Eczacılık Fakültesi

Staj Duyurusu

Detaylı bilgi için tıklayınız.

2024-02-28

Prof. Dr. Serdar Durdağı, 2023 Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Uluslararası Akademi Ödülünü Aldı!

Prof. Dr. Serdar Durdağı, 2023 Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Uluslararası Akademi Ödülü’ne Sağlık ve Yaşam Bilimleri Kategorisinde layık görüldü. Değerli Hocamızı Tebrik Ediyoruz.

2023-12-08

Farklı Hastalıklara Karşı Yeni İlaçların Tasarım ve Geliştirilmesi BAU'da Uluslararası Kongrede Tartışılacak

Bu yıl 9.’su düzenlenecek Uluslararası BAU İlaç Tasarım Kongresi (BAU-Drug Design Congress 2023), 29 Kasım - 02 Aralık 2023 tarihleri arasında BAU Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

2023-08-01

Assist Prof. Alper Devrim Özkan's work was published in Cell Reports

One of our BAU Faculty of Pharmacy professors, Assist Prof. Alper Devrim Özkan's work was published in Cell Reports. The total number of publications from Turkey in Cell Reports in the last 11 years is 19. We congratulate our valuable teacher.

2023-07-25

Yeni İlaçların Tasarım ve Geliştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler BAU'da Uluslararası Kongrede Tartışıldı

Bu yıl 8.’si düzenlenecek Uluslararası BAU İlaç Tasarım Kongresi (BAU-Drug Design Congress 2022), 15 - 17 Aralık 2022 tarihleri arasında BAU Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

2022-12-12

BAU Eczacılık Fakültesi Açıldı

Bahçeşehir Üniversitesi Eczacılık Fakültesi açıldı. Detaylar için lütfen tıklayınız.

2022-03-14