Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Diş Protez Teknolojisi Öğrencileri Cad Cam Sertifika Eğitimine Katıldı

BAU Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diş Protez Teknolojisi programı öğrencileri, Cad Cam sertifika programına katıldı.

2021-07-07

Dijital İmplantoloki ve Cad-Cam Eğitimi Gerçekleştirildi

Diş Protez Teknolojisi programı öğrencileri, Dijital İmplantoloki ve Cad-Cam Eğitimine katıldı.

2021-06-17

2. Medic Games BAU Future Kampüs'de Gerçekleştirildi

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ev sahipliğimizde 2. Medic Games etkinliği düzenlendi.

2021-06-09

Omurga Ağrılarının Gizli Nedeni… “Bacak boyu kısalığına ve skolyoza neden olabilir”

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Uzman Fizyoterapist Mirsad Alkan, Sakroiliak eklem ağrısının ihmal edilmemesi gerektiğinin altını çiziyor.

2021-05-09

BAU SHMYO’dan Evden Çalışma Reçetesi

Pandeminin etkisiyle birçok sektör, evden çalışma modeline geçmek zorunda kaldı. BAU SHMYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İlkay Öztürk; yöneticiler, liderler ve çalışanlar için evden çalışmayı verimli hale dönüştürecek önerilerde bulunuyor.

2021-03-08

4 Adımda Beden Sağlığınızı Koruma Önerileri

BAU SHMYO Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Uzman Fizyoterapist Mirsad ALKAN, evde kalarak covid-19’dan korunurken dikkat edilecek birkaç basit ergonomik kural ve egzersiz ile evden çıkmadan da vücudunuzu zinde tutabileceğiniz önerilerde bulunuyor.

2021-02-11

Koronavirüs Döneminde Anestezi Teknikerliği

Sağlıklı Sohbetler instagram canlı yayınımızda pandemi döneminin Anestezi Teknikerliği’ne etkileri, mezunları ilk yıllarda nelerin beklediği ve gelecekteki durumu hakkında tüm detaylar konuşuldu.

2021-01-17

Dijital Yorgunluğa Dikkat!

Bahçeşehir Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Gökçe Turan, “Sürekli internet kullanmak, haber sitelerini takip etmek, sağlık ile ilgili taramalar yapmak ilişkileri olumsuz etkileyen faktörler” diyerek dijital yorgunluk hakkında önemli uyarılarda bulundu.

2021-01-15

BAU SHMYO Sağlıklı Sohbetler'de Göç Yasası Konuşuldu

Göç Yasası nedir, kimler yararlanabilir, hangi ülkeler yasa kapsamındadır gibi merak edilen tüm sorular, @bau.shmyo Instagram ‘Sağlıklı Sohbetler’ canlı yayında konuşuldu.

2020-12-27

BAU SHMYO ‘Sağlıklı Sohbetler’ Instagram canlı yayınlarımız başladı!

Pandemi döneminde BAU SHMYO öğrenci ve mezunlarımıza yönelik hazırlamış olduğumuz Instagram canlı yayınlarımız, yüksek katılımcı sayısı ile başladı.

2020-12-12

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Hibrit Eğitim Planlaması

BAU Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2020 – 2021 Akademik yılında planan hibrit eğitim planlaması hakkındaki detaylı bilgi için tıklayınız.

2020-09-15