2021 Hemşirelik Haftası Webinarı

BAU Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü'nden 2021 Hemşirelik Haftası Webinarı. ICN Teması: "Hemşireler: Geleceğin Sağlık Bakımı İçin Öncü Bir Ses"

2021-05-17

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerine Almanya'da Kariyer Fırsatı

Sağlık alanında eğitim gören öğrencilere Almanya’da kariyer fırsatı geliyor. Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ve Medufication International GMBH arasında yapılan anlaşma ile öğrenciler, Almanya’da dil eğitiminin yanı sıra çalışma fırsatı da yakalamış olacak.

2021-05-07

"Diyetisyenimle Sağlıklı Besleniyorum" Projesi

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve LÖSEV işbirliği ile yapılan “Diyetisyenimle Sağlıklı Besleniyorum” projesi başarı ve mutlulukla tamamlandı.

2021-04-19

Uygulamalı Dersler Öncesi Bilgilendirme Eğitimi

2020-2021 bahar döneminde, üniversitemiz laboratuvarları dışındaki sağlık kurum ve kuruluşlarında, uygulamalı derslerini yapacak Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerini bilgilendirme maksadıyla 23.02.2021 Salı günü 10:00-15:00 saatleri arasında bir eğitim programı düzenlenmiştir.

2021-02-23

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fatma Eti Aslan’dan Gururlandıran Başarı

BAU Sağlık Bilimleri Fakültesi  Dekanı  Prof. Dr. Fatma Eti Aslan, Researchgate.com’da yayınlanan bir çalışmada akademik çalışmalardaki başarısı ile ön sıralarda yer aldı.

2021-02-20

Uygulamalı Dersler Öncesi Bilgilendirme Eğitimi

Uygulamalı ders ataması yapılan öğretim üyelerimiz ve uygulamalı ders seçecek tüm öğrencilerimiz davetlidir.

2021-02-18

Sağlık Bilimleri Fakültesi Bahar Dönemi Hibrit Eğitim Planlaması Hakkında Açıklama

Yükseköğretim Kurulu ve Üniversitemiz tarafından yapılacak açıklama ve yönlendirmelere açık olmak kaydıyla 2020-2021 Bahar döneminde Sağlık Bilimleri Fakültesi eğitim-öğretim faaliyetleri aşağıdaki şekilde yürütülecektir.

2021-02-18

Kültürel Farkındalığı Geliştirme Çalıştayı

BAU Sağlık Bilimleri Fakültesi ve BAU Lisansüstü Eğitim Enstitüsü işbirliği ile 20 Ocak 2021 "Sağlık Alanında Lisansüstü Eğitim Alan Öğrencilerle Kültürel Farkındalığı Geliştirme Çalıştayı"

2021-01-15

Fakültemiz Online Yeni Yıl Etkinliği

BAU Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak #YeniYıl etkinliğimizi hazırladığımız online program ile 30 Aralık 2020 Çarşamba akşamı Microsoft Teams uygulaması üzerinden gerçekleştirdik.

2020-12-31

Dekanımızdan Öğrencilerimize Yeni Yıl Mesajı

Dekanımız Prof. Dr. Fatma Eti Aslan'dan öğrencilerimize #YeniYıl mesajı

2020-12-29

Öğr. Gör. Emre Batuhan Kenger'den "Evde Fit Kalabilir miyiz?"

Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Öğr. Gör. Emre Batuhan Kenger, 14 Aralık 2020 Pazartesi akşamı BAU Quarter programı kapsamında takipçilerimizle canlı yayında buluştu.

2020-12-15

Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencilerimizle Dekanla Söyleşi Toplantısı

Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri ile danışmanlık toplantımızı 26 Kasım 2020 Perşembe akşamı gerçekleştirdik.

2020-11-26