Hemşirelikte Bilgi Güncelleme Sempozyumu II

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi & Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi işbirliği ile "Hemşirelikte Bilgi Güncelleme Sempozyumu II"

2022-05-11

"Dil ve Konuşma Terapisinde Teknoloji Zirvesi" Gerçekleştirildi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünün düzenlediği "Dil ve Konuşma Terapisinde Teknoloji Zirvesi" 09 Mayıs 2022 Pazartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüs'te gerçekleşti.

2022-05-10

Dil ve Konuşma Terapisinde Teknoloji Zirvesi

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü 9 Mayıs 2022 tarihinde "Dil ve Konuşma Terapisinde Teknoloji Zirvesi"ni gerçekleştirdi.

2022-04-22

Summer Education Program in Germany

A summer training program has been prepared in cooperation beetween Faculty of Health Sciences, BAU Global and Medufication lnternational GmbH for you to practice professionally and at the same time receive German language training in the 2022 Summer Term.

2022-04-20

Pakistan Lahore Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı'ndan Ziyaret

Pakistan Lahore Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr Syed Amir Gilani, 15.04.2002 tarihinde BAU Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret etti.

2022-04-18

Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerimizle Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ni Ziyaret Ettik

Yüksek Lisans ve Doktora Programı öğrencilerimiz ile Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi ziyaretini gerçekleştirdik.

2022-04-01

Hemşirelikte Kariyer Yönetimi ve Klinik Basamaklandırma

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü'nün Kariyer Günleri kapsamında düzenleyeceği etkinlik 5 Nisan 2022 Salı günü saat 18:30'da Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecek.

2022-03-25

Ulusal Staj Programı Hakkında

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin başlattığı ve 3 senedir devam eden Staj Seferberliği programının adı Ulusal Staj Programı olarak değişmiştir.

2022-03-21

BAU Sağlık Bilimleri Öğrencilerinin Almanya’daki Stajı Başladı

BAU Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin, Almanya'da farklı kültürlerdeki mesleki uygulamaları tecrübe edecekleri stajı başladı.

2022-03-07

Almanya'da Uygulama Eğitimi Toplantısı Gerçekleştirildi

Öğrencilerimize Almanya’daki eğitimlerinin kariyerleri için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

2022-03-02

Almanya'da Uygulama Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı

Sağlık Bilimleri Fakültesi 28 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 10:30'da "Almanya'da Uygulama Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı"nı Microsoft Teams uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirdi.

2022-02-15

Almanya’da Uygulamalı Ders ve Almanca Dil Eğitimi Programı İçin Bir Araya Gelindi

Sağlık Bilimleri Fakültesi, BAU Global ve Medufication International GmbH iş birliğiyle hazırlanan “Almanya’da Uygulamalı Ders ve Almanca Dil Eğitimi Programı” kapsamında; Sağlık Bilimleri Fakültesi, çalışma ortakları tarafından ziyaret edildi.

2022-02-03