BAU Tıp Fakültesi Projesine TÜBİTAK'tan Destek!

BAU Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Timuçin Avşar ve BAU Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi Ezgi Vural tarafından hazırlanan proje TÜBİTAK'tan destek görmeye hak kazandı!

2022-11-30

Tıp Fakültesi Hekimlik Andı Töreni

Bilim İnsanı/Hekim olarak mezun olacak BAU Tıp Fakültesi öğrencileri 1 Temmuz tarihinde  Hekimlik Yeminlerini ettiler.

2022-06-30

BAU TIP 1.Intern Sempozyumu

BAU Tıp Fakültesi tarafından bu yıl ilki düzenlecek olan BAU Tıp 1. Intern Sempozyumu Hekimliğin Eşiğinde "Primum Non Nocere" 23-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

2022-05-11

İKBK'da Bu Ay 'Antik Yunan'dan Günümüze Tiyatronun Dönüşümü' Konuşuldu

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen İstanbul'un Kalbinde Bilim Konuşmalarında bu ay 'Antik Yunan'dan Günümüze Tiyatronun Dönüşümü' konuşuldu.

2020-12-07

İKBK, Beethoven ile Yeni Akademik Yıla Sanatla Başlıyor

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen İstanbul'un Kalbinde Bilim Konuşmaları yeni akademik yıla sanatla başlıyor.

2020-10-30

BAU Tıp Kişiye Özgü Burs Programı

BAU Tıp bu yıldan itibaren “BAU TIP Kişiye Özgü Bilim/Tıp Eğitim Bursu” olarak, hak eden öğrencilerin amaç ve ihtiyaçlarına göre belirleme yöntemini uyguluyor.

2020-08-04

BAU Tıp Dekanı Türker Kılıç'a "Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar" Ödülü

Beyin cerrahisi alanında yaptığı çalışmalarla uluslararası tıp alanında Türkiye'nin adını duyuran bilim insanı Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç, Türcomoney jürisi tarafından "Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar" insanı ödülüne layık görüldü.

2020-01-14

7. Uluslararası BAU İlaç Tasarım Kongresi

İlaç keşfi ve patentli ilaç geliştirme konulu kongre 19-21 Aralık tarihleri arasında BAU'da gerçekleşiyor.

2019-12-17

BAU ile Küba Arasında Sağlık Alanında Eğitim Köprüsü

Bahçeşehır Üniversitesi ile Küba Havana Tıbbi Bilimler Üniversitesi arasında, sağlık bilimleri araştırmaları alanında anlaşma imzalandı.

2019-10-07

USMLE’ye Giren Öğrencimizden Tavsiyeler

Amerikan uzmanlık sınavı USMLE’ye giren öğrencimizin tavsiyelerini aktardığı videoyu izlemek için lütfen tıklayınız.

2019-07-25

BAU | Bahçeşehir Üniversitesi BAU | Bahçeşehir University