İKBK, Beethoven ile Yeni Akademik Yıla Sanatla Başlıyor

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen İstanbul'un Kalbinde Bilim Konuşmaları yeni akademik yıla sanatla başlıyor.

2020-10-30

Tıp Fakültesi Hibrit Eğitim Planlaması

BAU Tıp Fakültesi 2020 – 2021 Akademik yılında planan hibrit eğitim planlaması hakkındaki detaylı bilgi için tıklayınız.

2020-09-15

BAU Tıp Kişiye Özgü Burs Programı

BAU Tıp bu yıldan itibaren “BAU TIP Kişiye Özgü Bilim/Tıp Eğitim Bursu” olarak, hak eden öğrencilerin amaç ve ihtiyaçlarına göre belirleme yöntemini uyguluyor.

2020-08-04

Sempozyum Hakkında Önemli Duyuru

Sempozyum Hakkında .

2020-04-29

"Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar" Ödülü BAU Tıp Dekanı Türker Kılıç'ın

Beyin cerrahisi alanında yaptığı çalışmalarla uluslararası tıp alanında Türkiye'nin adını duyuran bilim insanı Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç, Türcomoney jürisi tarafından "Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar" insanı ödülüne layık görüldü.

2020-01-14

2020 Güz Dönemi için Uluslararası Öğrenci Başvuru Dönemi açılmıştır

2020 Güz Dönemi için Uluslararası Öğrenci Başvuru Dönemi açılmıştır.

2020-01-03

7. Uluslararası BAU İlaç Tasarım Kongresi

İlaç keşfi ve patentli ilaç geliştirme konulu kongre 19-21 Aralık tarihleri arasında BAU'da gerçekleşiyor.

2019-12-17

BAU ile Küba Arasında Sağlık Alanında Eğitim Köprüsü

Bahçeşehır Üniversitesi ile Küba Havana Tıbbi Bilimler Üniversitesi arasında, sağlık bilimleri araştırmaları alanında anlaşma imzalandı.

2019-10-07

USMLE’ye Giren Öğrencimizden Tavsiyeler

Amerikan uzmanlık sınavı USMLE’ye giren öğrencimizin tavsiyelerini aktardığı videoyu izlemek için lütfen tıklayınız.

2019-07-25

Ovulasyon İndüksiyonu ve İnfertilitede Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu

BAU Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr.Timur GÜRGAN’ın, Üniversitemizin katkılarıyla 04-06 Ekim 2018 tarihinde uluslararası sempozyumu gerçekleşecek.

2018-09-03

BAU Tıp Bilim Nişanı Prof. Dr. Peter Mcl. Black’e Verildi

Dünyada ilk kez beyin ameliyatlarında MRI yöntemini kullanan ve Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) en iyi doktorları arasında gösterilen Prof. Dr. Peter Mcl. Black’e Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Tıp Fakültesi tarafından bilim nişanı verildi.

2018-05-28

Organ Bağışı Haftası Etkinliği Yapıldı

“3 - 9 Kasım Organ Bağışı Haftası” kapsamında Medical Park Göztepe Hastanesi’nde organ bağışını artırmayı hedefleyen farkındalık etkinliği düzenlendi.

2017-11-27