İletişim Fakültesi

Ortak Yarınlar Ödülü Anim.ist'in

TİSK tarafından kurumsal sosyal sorumluluk alanında geliştirilen projeleri ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Ortak Yarınlar Ödül Programı Ödülü Anim.İst’in oldu.

2024-03-11

Büyük Umutlar'ın İlk Sayısı Yayında

II. ANİM.İST Çizgi Roman Yarışması 14 finalistinin çalışmalarının yer aldığı “Büyük Umutlar, Çizgi Roman Dergisi” ilk sayısı raflarda yerini alıyor.

2024-01-29

Yaşama Sanatı Tasarım Yarışması Animasyon Ödülü BAU'nun

Gençler İçin İyilik Derneği ile MARKAM iş birliğinde, Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım Yarışması'nın birinciliğini “Sanatını Yaşat” filmi ile Elif Selin Türk aldı.

2023-11-16

Altın Koza'ya ANİM.İST Filmleri damgasını vurdu

ANİM.İST - İstanbul Animasyon Platformu kapsamında verilen eğitimler sonucu üretilen filmler, bu yıl Adana Altın Koza Film Festivali Öğrenci Kısa Filmleri Canlandırma Kategorisi’ne üç filmin aday gösterilmesiyle damgasını vurdu. Ödülün sahibi ise Nefes filmi oldu.

2023-10-26

Netflix & BAU Dizi Senaryosu Yazarlığı Dersi Kabul Alan Öğrenciler Hakkında

Netflix & BAU Dizi Senaryosu Yazarlığı Dersi Kabul Alan Öğrenci listesi açıklandı, detaylar için tıklayınız.

2023-09-11

Çizgi Film ve Animasyon 2023 Özel Yetenek Sınav Sonuçları Açıklandı

Sonuçlar ve kayıt tarihlerini öğrenmek için lütfen tıklayınız.

2023-08-02

ANIM.IST, Annecy MIFA'da!

ANIM.IST Dünyanın en önemli Animasyon Festivali ve Marketi Annecy MIFA'da!

2023-07-15

2. ANİM.İST Çizgi Roman Yarışması

Yerel çizgi roman sektörünü yeni isimler kazandırarak genişletmeyi hedefleyen bu yarışmanın başvuru sürecine yönelik detaylı bilgiler, www.istanbulanimationplatform.com/2023 internet sayfasında!

2023-07-11

ANİM.İST animasyonları izleyiciyle buluştu

2018 yılında animasyon sanatını ve mesleğini iyi örnekler ile tanıtmak üzere bir festival olarak hayatına başlayan ANİM.İST kapsamında üretilen animasyon, festival galasında izleyiciyle buluştu.

2023-07-10

BAU ve The CEA’dan dev iş birliği: Film Endüstrisinde Ortak Eğitim Projesi Başlıyor

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ile dünyanın en seçkin film okullarından birisi olan Center for Entertainment Arts (The CEA) arasında ortak eğitim projesi için imzalar atıldı. İş birliği çerçevesinde Türk öğrencilere çift diploma fırsatı sunuluyor.

2023-06-07

ENHANCER Gaming Hackathon'da Yenilikçi Oyun Projeleri Ödüllendirildi.

Dünya çapında 200 milyar dolarlık bir hacme sahip olan oyun sektörü için genç yetenekler bir araya geldi. BAU Galata yerleşkesinde ve Bug Lab TEKMER ev sahipliğinde üç gün süren “ENHANCER Gaming Hackathon” 150'den fazla genci mentorluk desteği alma, oyun sektörünün önde gelen isimleriyle tanışma ve toplam 15.000 Euro değerinde teknolojik hediye çeki kazanma fırsatı ile buluşturdu.

2023-05-30

Yaratıcı Endüstrilerde Yapay Zeka, ChatGPT ve Dijitalizm

İstanbul Yaratıcı Endüstriler Merkezi (Istanbul Creative Industries Hub) ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliği ile düzenlenen etkinlikte farklı disiplinler yapay zekayı yorumluyor.

2023-04-27