BAU Diş Hekimliği Fakültesi ve CADA Ortak Toplantısı Gerçekleşti

CADA 2022 yılı içindeki tüm çalışma grubu toplantılarını Bahçeşehir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi desteği ile yapacaktır.

2022-05-12

Misafir Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Aylin Baysan Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Misafir Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Aylin Baysan, fakültemizde 2. sınıf öğrencilerimiz ile İntroduction to dentin-pulp complex konu başlıklı dersiyle bir araya geldi.

2022-03-03

İstanbul Diş Hekimleri Odası Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenci Kolu Temsilci Seçimi Gerçekleşti

İstanbul Diş Hekimleri Odası (İDO) tarafından düzenlenen Yerel Öğrenci Kolu Temsilcileri Seçimi İDO Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Dr. Cenap KOŞU’nun katılımı ile tamamlandı.

2021-12-07

Diş Hekimliği Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti

Bahçeşehir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni BAU Güney Kampüs'te 26 Kasım 2021'de gerçekleşti.

2021-11-27

Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Hibrit Eğitim Planlaması Hakkında Açıklama

Bahçeşehir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı eğitim - öğretim faaliyetlerinin planlamaları hakkında Fakülte Eğitim Komisyonunda aldığı kararlar doğrultusunda aşağıdaki kararlar alınmıştır.

2021-09-26

BAU Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Küresel Diş Hekimliği Uygulamalarını Gözlemleyecek

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Diş Hekimliği Fakültesi ve BAU Diş Hekimliği Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, öğrencilere dünyadaki diş hekimliği uygulamalarını tanıma imkanı sunuyor.

2021-08-06

“Sürekli Diş Hekimliği Eğitim Programı” Konferans Serisi Yeni Konuklarıyla Devam Etti

BAU Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Tuba ÖZALP KOCA moderatörlüğünde ‘Türkiye’de Erkek Bakımı’ başlıklı Sürekli Diş Hekimliği Eğitimi Programı konferansı gerçekleşti.

2021-07-05

“Sürekli Diş Hekimliği Eğitim Programı” The University of Texas Öğretim Üyeleriyle Devam Etti

BAU Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Tuğba TOZ AKALIN moderatörlüğünde gerçekleşti.

2021-06-21

‘Sağlıklı Yaşam ve Spor’ başlıklı “Sürekli Diş Hekimliği Eğitim Programı” Konferansı Gerçekleşti

BAU Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Mağrur KAZAK moderatörlüğünde gerçekleşti.

2021-06-08

“Sürekli Diş Hekimliği Eğitim Programı” Konferansı Prof. Dr. Aylin Akbay Oba'nın Katılımıyla Gerçekleşti

BAU Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Pınar Kıymet KARATABAN moderatörlüğünde gerçekleşti.

2021-05-25

‘Gastronomi nedir? Türk ve Dünya Gastronomisi’ başlıklı “Sürekli Diş Hekimliği Eğitim Programı” Konferansı Gerçekleşti

BAU Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülşilay SAYAR moderatörlüğünde gerçekleşti.

2021-05-07

BAU Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açılıyor!

BAU Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin klinik uygulama eğitimlerini gerçekleştirecekleri Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Barbaros bulvarında yeni, modern ve son teknoloji ile donatılmış cihazlarla hizmete giriyor.

2021-04-26