"Sürekli Diş Hekimliği Eğitim Programı" Gerçekleşti

BAU Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Programı” konferans serisi devam ediyor. "Sürekli Diş Hekimliği Eğitim Programı" Gerçekleşti

2020-07-08

“BAU Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Programı” konferans serisi devam ediyor.

Endodonti Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Tuba ÖZALP KOCA Prof. Dr. Kürşat ER ve Prof. Dr. Alper KUŞTARCI katılımıyla olacak etkinliğe sizleri de bekleriz.

2020-06-18

Ortodonti Hakkında Her Şey

2020-06-08

“BAU Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Programı” konferans serisi devam ediyor.

Restoratif Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mağrur KAZAK'ın moderatörlüğünde, Prof. Dr. Esra CAN ve Prof. Dr. Murat TÜRKÜN katılımıyla olacak etkinliğe sizleri de bekleriz.

2020-06-02

Sürekli Diş Hekimliği Eğitim Programı

Doç. Dr. H. Emir Yüzbaşıoğlu moderatörlüğünde, Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu ve Doç. Dr. Hakan Bilhan katılımıyla olacak etkinliğe sizleri de bekleriz.

2020-05-25

COVID-19 Sonrası Diş Hekimliğinde Enfeksiyon Kontrolü” Online Etkinliği

Dekanımız Prof.Dr.Selçuk BASA’nın moderatörlüğünde, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Sayın Prof. Dr. Figen ÇİZMECİ ŞENEL ve BAU Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji AD Başkanı Sayın Prof. Dr. Dilek ARMAN’ın katılımları ile...

2020-05-18

Beyaz Önlük Giyme Töreni

Beyaz Önlük Giyme Töreni 22 Kasım Cuma 2019 da Beşiktaş Güney Kampüsünde B Konferans Salonunda 14:00 da gerçekleştirilecek,

2019-11-19

İngiltere'nin En İyi Üniversitesi'nde Diş Hekimliği Eğitimi İmkanı

İngiltere’nin ve dünyanın en iyi üniversitelerinden biri kabul edilen Plymouth Üniversitesi ile Diş Hekimliği Fakültesi arasında yapılan iş birliği ile dileyen öğrenciler, hazırlık dönemini Plymouth Üniversitesi'nde tamamlayabilecekler.

2019-07-20

BAU Diş Hekimliği Fakültesi Mülakatla Kabul ve Burslandırma Gerçekleştirecek

Bahçeşehir Üniversitesi Dış Hekimliği Fakültesi tarafından 2019 YKS sonuçlarına göre sayısal puanda ilk 20.000 içerisinde yer alan öğrencilere mülakatla kabul ve burslandırma gerçekleştirilecektir.

2019-07-17

BAU Tercih ve Tanıtım Günleri Başladı

Bahçeşehir Üniversitesi Tercih ve Tanıtım günleri 16 Temmuz 2019 Salı günü başladı.

2019-07-10

Diş Hekimliği Fakültesi Fiziki İmkanları

Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde bu yıl eğitim - öğretim hayatına başlayacak Diş Hekimliği Fakültesi'nin fiziki imkanlarını görmek için lütfen tıklayınız.

2019-07-03

Diş Hekimliği Fakültesi Açıldı

Bahçeşehir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesiyle 2019-2020 eğitim yılına daha güçlü giriyor.

2019-07-01