BAU Gastronomi ve Mutfak Sanatları'nda okuyan geleceğin şefleri olarak mutfaklarda kullandığımız ürünlerin nereden ve nasıl geldiğini öğrenmek, hangi şartlarda bu ürünlerin üretildiğini ve yetiştirildiğini görmek için gezilere katılıyor. Son gezilerini de meyve ve sebzelerin şehrin ortasında terasta olan bir tarlada nasıl yetiştirildiğini görmek için Akmerkez Teras'a yaptılar.
2020-09-29
BAU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak merkezimizde Covid-19 ile ilgili alınan önlemler açıklandı. Bu kurallara tüm akademik ve idari personelimiz ile tüm öğrencilerimiz uymak zorundadır. Değişen durumları sürekli gözlemliyoruz ve uygulamalarımızı buna göre güncelliyoruz. Gerekli oldukça bu kuralları revize edeceğiz.
2020-09-23
BAU Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2020 – 2021 Akademik yılında planan hibrit eğitim planlaması hakkındaki detaylı bilgi için tıklayınız.
2020-09-15
Ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna BAU Mutfak Sanatları Merkezi'mizde öğrencilerimizle bir araya geldi.
2020-09-03
BAU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüzün ilk mezunları Güney Kampüs'te düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.
2020-09-03
Öğrencilerimiz uygulama derslerinde öğrendiklerini deneyimleyeceği restoran projemiz ile çay ve kahve eğitimi alacakları kahve eğitim merkezimiz tamamlandı.
2020-02-03
Güney Kore'de 10-15 Şubat tarihinde yapılacak Türk Mutfağı Haftası öncesi Güney Koreli şefler İstanbul'a gelerek Türk öğrencilerle yemek yaptı.
2020-01-16
Ünlü Perulu şef Christian Bravo, Bahçeşehir Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.
2019-10-21
Bahçeşehir Üniversitesi Pilotaj bölümü açıldı. BAU Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na bağlı olarak 2019-2020 Akademik yılında derslere başlayacak olan Pilotaj bölümü öğrencileri 4 yıl 8 dönem eğitim alacak.
2019-05-31
BAU Gastronomi Bölümü öğrencilerimizin yeni dönemde eğitimlerini sürdüreceği mutfak okulumuz “BAU Culinary Arts” hizmete girdi.
2019-05-30
Metro firması ile üniversitemizin CO-OP departmanı bünyesinde gerçekleştirdiğimiz markalı dersler kapsamında yürütülen son ders Metro’nun Güneşli’de bulunan Gastronometro merkezinde gerçekleşti.
2019-05-08
Gastronomi bölümü öğrencilerimiz ile Trakya bağ rotasında gerçekleştirdiğimiz gezide öğrencilerimiz tarımsal üretim sürecini yakından görme fırsatı buldu.
2019-05-03