Eğitim Bilimleri Fakültesi

Haberler

Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları Staj Değerlendirme Ziyareti Prof. Dr. Özlem Karaırmak Tarafından Gerçekleştirildi

Bahçeşehir Koleji Nakkaştepe ve Çamlıca kampüsleri ve Uğur Okulları Beylikdüzü Beykent ve Vadi İstanbul kampüsleri staj değerlendirmesi amacıyla ziyaret edilerek okul idaresi, okul psikolojik danışmanları ve uzman yardımcıları ile değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi.

2022-06-03

"Dünya’da Liseye Geçiş Sistemleri" Çalıştay Raporu Yayınlandı

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi "Dünya’da Liseye Geçiş Sistemleri" Çalıştay Raporu'nu yayınladı. Bu raporda liseye geçiş ve lise eğitimin niteliğinin incelendi ve dünyada liseye geçiş sistemlerinin nasıl olduğu seçilen farklı ülkeler üzerinden analiz edildi.

2022-06-01

Pandemi Sonrasında Okula Uyum Süreci

BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi tarafından hazırlanan rapora ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2021-12-05

BAU’lu Serpin’in Projesi 1. Oldu

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü 1.sınıf öğrencisi Çağrı Serpin'in de içinde bulunduğu ekip, "WE" adlı dijital oyunlaştırılmış plastik geri dönüşüm projesi ile Hackathon'a katılan projeler arasında 1. olmuştur.

2021-03-16

İngilizce Öğretmenlerinin Küresel Eğitim Metodolojilerine ve Amaçlarına Yaklaşımına Yönelik Çalışma Raporu Yayınlandı

“Highlighting the Potential of English Language Learning for Global Education Purposes (Küresel Eğitim Amaçları için İngilizce Öğrenmenin Potansiyelini Vurgula)” projesi Erasmus + Programı, KA2-İşbirliği ve Örnek Uygulamalar için İnovasyon çerçevesinde yürütülmektedir.

2021-02-05

EBF-K12 İşbirliği

Pandemi sürecinde Eğitim Bilimleri Fakültesi, BK ve Uğur okulları işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilmiş olan "Öğrencilerin Gözü ile COVID-19 Resim ve Mektup" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin eserlerini sergiliyoruz.

2020-09-11

Öğrencilerin Gözü ile COVID-19  Mektup ve Resim Yarışması Sonuçlandı

Öğrencilerin Gözü ile COVID-19 Mektup ve Resim Yarışması Sonuçlandı

BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi olarak, tüm dünyayı etkileyen bu zorlu pandemi sürecini, çocukların gözünden görmek için Bahçeşehir Kolejleri ve Uğur Okulları 1-8 sınıflarını kapsayan mektup ve resim yarışması düzenlendi.

2020-08-24

Koronavirüs: Düşünce Sistemimiz, Bilişsel Çarpıtmalar ve Psikolojik Bağışıklık

Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Özlem KARAIRMAK tarafından hazırlanan Düşünce Sistemimiz, Bilişsel Çarpıtmalar ve Psikolojik Bağışıklık başlıklı çalışmalara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2020-04-10

"Yarınımı Yaratıyorum" Seminerleri Güz Dönemi Başladı

BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi "Yarınımı Yaratıyorum" Seminerleri Güz Dönemi başladı.

2020-02-21

BAU PDR Gezici Psikolojik Danışma ve Destek Merkezi ile Deprem Bölgesinde

Bahçeşehir Üniversitesi, depremin ardından bölgedeki durumu gözlemlemek ve gerekli eylemleri tespit etmek amacıyla oluşturduğu Gönüllü Çalışma Grubu ile Elazığ'a gitti.

2020-01-31