Eğitim Bilimleri Fakültesi

BAU’lu Serpin’in Projesi 1. Oldu

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü 1.sınıf öğrencisi Çağrı Serpin'in de içinde bulunduğu ekip, "WE" adlı dijital oyunlaştırılmış plastik geri dönüşüm projesi ile Hackathon'a katılan projeler arasında 1. olmuştur.

2021-03-16

Eğitim Bilimleri Fakültesi Bahar Dönemi Hibrit Eğitim Planlaması Hakkında Açıklama

Sevgili Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimiz, 2020-2021 Bahar döneminde fakültemizde dersler online senkron ve hibrit olarak planlanmıştır.

2021-02-18

İngilizce Öğretmenlerinin Küresel Eğitim Metodolojilerine ve Amaçlarına Yaklaşımına Yönelik Çalışma Raporu Yayınlandı

“Highlighting the Potential of English Language Learning for Global Education Purposes (Küresel Eğitim Amaçları için İngilizce Öğrenmenin Potansiyelini Vurgula)” projesi Erasmus + Programı, KA2-İşbirliği ve Örnek Uygulamalar için İnovasyon çerçevesinde yürütülmektedir.

2021-02-05

Eğitim Bilimleri Fakültesi Hibrit Eğitim Planlaması

BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi 2020 – 2021 Akademik yılında planan hibrit eğitim planlaması hakkındaki detaylı bilgi için tıklayınız.

2020-09-15

EBF-K12 İşbirliği

Pandemi sürecinde Eğitim Bilimleri Fakültesi, BK ve Uğur okulları işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilmiş olan "Öğrencilerin Gözü ile COVID-19 Resim ve Mektup" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin eserlerini sergiliyoruz.

2020-09-11

Öğrencilerin Gözü ile COVID-19 Mektup ve Resim Yarışması Sonuçlandı

BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi olarak, tüm dünyayı etkileyen bu zorlu pandemi sürecini, çocuklarımızın gözünden görmek istedik ve Bahçeşehir Kolejleri ve Uğur Okulları 1-8 sınıflarını kapsayan mektup ve resim yarışmasi duzenledik.

2020-08-24

Koronavirüs: Düşünce Sistemimiz, Bilişsel Çarpıtmalar ve Psikolojik Bağışıklık

Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Özlem KARAIRMAK tarafından hazırlanan Düşünce Sistemimiz, Bilişsel Çarpıtmalar ve Psikolojik Bağışıklık başlıklı çalışmalara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2020-04-10

"Yarınımı Yaratıyorum" Seminerleri Güz Dönemi Başlıyor

BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi "Yarınımı Yaratıyorum" Seminerleri Güz Dönemi başlıyor.

2020-02-21

BAU PDR Gezici Psikolojik Danışma ve Destek Merkezi ile Deprem Bölgesinde

Bahçeşehir Üniversitesi, depremin ardından bölgedeki durumu gözlemlemek ve gerekli eylemleri tespit etmek amacıyla oluşturduğu Gönüllü Çalışma Grubu ile Elazığ'a gitti.

2020-01-31

Yarınımı Yaratıyorum Seminer Serisi "Sunum Teknikleri"

BAU EBF “Yarınımı Yaratıyorum” seminer serisinin son konusu, “Sunum Teknikleri” olacaktır. Seminer, üniversite dışından da konuya ilgi duyan katılımcılara açıktır ve ücretsizdir. Seminere kayıt için lütfen tıklayınız

2019-12-11

BAUSTEM Çevrimiçi STEM Dersleri Kayıtları Başlamıştır

Bahçeşehir Üniversitesi BAUSTEM Merkezi bünyesinde yürütülen Bütünleşik Öğretmenlik Bilgi ve Becerileri Projesi STEM Lider Öğretmen Mesleki Gelişim Programı kapsamında, Ekim - Kasım 2019 döneminde öğretmen ve öğretmen adaylarına yönelik Çevrimiçi STEM dersleri verilecektir.

2019-09-02

PISA Eğitim Direktörü Schleicher Bahçeşehir Üniversitesi Yayınları'ndan Çıkan Kitabını Tanıttı

PISA Eğitim Direktörü Schleicher Bahçeşehir Üniversitesi Yayınları'ndan çıkan '21. Yüzyılda Okul Sistemi Nasıl Kurgulanmalı' kitabının tanıtımı için Bahçeşehir Üniversitesi'nde bir basın toplantısı yaptı.

2019-08-28