Eğitim Bilimleri Fakültesi

Eğitim Bilimleri Fakültesi Hibrit Eğitim Planlaması

BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi 2020 – 2021 Akademik yılında planan hibrit eğitim planlaması hakkındaki detaylı bilgi için tıklayınız.

2020-09-15

EBF-K12 İşbirliği

Pandemi sürecinde Eğitim Bilimleri Fakültesi, BK ve Uğur okulları işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilmiş olan "Öğrencilerin Gözü ile COVID-19 Resim ve Mektup" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin eserlerini sergiliyoruz.

2020-09-11

Öğrencilerin Gözü ile COVID-19 Mektup ve Resim Yarışması Sonuçlandı

BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi olarak, tüm dünyayı etkileyen bu zorlu pandemi sürecini, çocuklarımızın gözünden görmek istedik ve Bahçeşehir Kolejleri ve Uğur Okulları 1-8 sınıflarını kapsayan mektup ve resim yarışmasi duzenledik.

2020-08-24

Koronavirüs: Düşünce Sistemimiz, Bilişsel Çarpıtmalar ve Psikolojik Bağışıklık

Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Özlem KARAIRMAK tarafından hazırlanan Düşünce Sistemimiz, Bilişsel Çarpıtmalar ve Psikolojik Bağışıklık başlıklı çalışmalara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2020-04-10

"Yarınımı Yaratıyorum" Seminerleri Güz Dönemi Başlıyor

BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi "Yarınımı Yaratıyorum" Seminerleri Güz Dönemi başlıyor.

2020-02-21

BAU PDR Gezici Psikolojik Danışma ve Destek Merkezi ile Deprem Bölgesinde

Bahçeşehir Üniversitesi, depremin ardından bölgedeki durumu gözlemlemek ve gerekli eylemleri tespit etmek amacıyla oluşturduğu Gönüllü Çalışma Grubu ile Elazığ'a gitti.

2020-01-31

Yarınımı Yaratıyorum Seminer Serisi "Sunum Teknikleri"

BAU EBF “Yarınımı Yaratıyorum” seminer serisinin son konusu, “Sunum Teknikleri” olacaktır. Seminer, üniversite dışından da konuya ilgi duyan katılımcılara açıktır ve ücretsizdir. Seminere kayıt için lütfen tıklayınız

2019-12-11

BAUSTEM Çevrimiçi STEM Dersleri Kayıtları Başlamıştır

Bahçeşehir Üniversitesi BAUSTEM Merkezi bünyesinde yürütülen Bütünleşik Öğretmenlik Bilgi ve Becerileri Projesi STEM Lider Öğretmen Mesleki Gelişim Programı kapsamında, Ekim - Kasım 2019 döneminde öğretmen ve öğretmen adaylarına yönelik Çevrimiçi STEM dersleri verilecektir.

2019-09-02

PISA Eğitim Direktörü Schleicher Bahçeşehir Üniversitesi Yayınları'ndan Çıkan Kitabını Tanıttı

PISA Eğitim Direktörü Schleicher Bahçeşehir Üniversitesi Yayınları'ndan çıkan '21. Yüzyılda Okul Sistemi Nasıl Kurgulanmalı' kitabının tanıtımı için Bahçeşehir Üniversitesi'nde bir basın toplantısı yaptı.

2019-08-28

BAU Robot yazılım ve Yapay Zeka Şirketi UiPath ile El Sıkıştı

Bahçeşehir Üniversitesi, robot yazılım ve yapay zeka şirketi UiPath ile bir iş birliği anlaşması imzaladı.

2019-07-19

Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Uygulama ve Araştırma Merkezi Kuruldu

Merkez, planlayacağı eğitim ve destek çalışmaları aracılığıyla BAU’da öğrenenler, öğretenler ve öğrenme ortamının süreki gelişmesi ve iyileşmesine katkıda bulunmayı ve yapacağı araştırmalar ve çalışmalarının sonuçlarını topluma aktarmayı amaçlıyor.

2019-04-18

Eğitim Bilimleri Fakültesi'nin 3 Programı Akredite Edildi

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nin üç lisans programı EPDAD Eğitim Fakülteleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu tarafından akredite edildi.

2019-04-05