Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi

Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi, öğrencilerin bireysel, sosyal ve akademik gelişimlerini desteklemeyi, bu amaçla öğrencilere üniversite hayatlarına uyumu kolaylaştıracak becerileri kazandırmayı hedefler. Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM), Öğrenci Dekanlığı’na bağlı olarak Beşiktaş Güney Kampüs’te hizmet veren bir birimdir. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi ofislerinde uzman psikologlar görev yapmaktadırlar.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen tüm hizmetler ücretsizdir. Tüm ofislerde randevu sistemiyle çalışılmaktadır, gelmeden önce lütfen randevu alınız. Bilgi veya randevu almak için şu adrese e-posta atabilirsiniz: pdrm@dso.bau.edu.tr

Sitemizden Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen hizmetler, işleyiş, merkez çalışanları ve başvurular hakkında bilgi alabilirsiniz.

Beşiktaş Kampüs

PDRM Ofis: Çırağan Cad. No:15/4 Beşiktaş- İstanbul (Kırmızı Kedi Kitabevi Üstü)

Uzm. Psk. Aysel Koçanoğlu

Tel: 0212-381 5860

E-mail: aysel.kocanoglu@dso.bau.edu.tr

Uzm. Psk. Ceylan Ersun

Tel: 0212-381 5851

E-mail: ceylan.ersun@dso.bau.edu.tr

Bu içerik 13/03/2019 tarihinde güncellenmiştir.