Başkonsoloslar, Ülkelerindeki Eğitim Sistemlerini Anlatmak için Bahçeşehir Üniversitesine Geliyor

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi, diğer ülkelerdeki eğitim sistemlerinin anlatıldığı dersi bir adım öteye götürüyor ve 9 ülkenin başkonsoloslarını Fakültemiz öğrencileriyle buluşturuyor. Bu etkinlik çerçevesinde her bir başkonsolos aşağıda belirtilen tarih ve saatte, kendi ülkelerindeki eğitim sistemlerini, okullarındaki işleyişi ve okul öncesinden yüksek öğrenime kadar olan seviyelerde yaşanan gelişme ve zorlukları Eğitim Bilimleri Fakültemizdeki öğrencilere aktaracaklardır. Konuşmalar interaktif bicimde gerçekleştirilecektir ve etkinliklere tüm Fakülte Akademisyenleri ve Öğrencileri davetlidir.

Belirtilen saatte kapılar kapatılacağı için lütfen erken geliniz.