Staj

Fakültemiz öğrencilerinin mezun olabilmesi için staj yapması zorunludur.

Mimarlık Bölümü ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin toplamı en az 60 iş günü olacak şekilde Şantiye ve Ofis stajlarını gerçekleştirmesi beklenmektedir.

Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri için toplamı en az 70 iş günü olacak şekilde Üretim ve Ofis stajlarını gerçekleştirmesi beklenmektedir.

Her bölüm içerisinde, iki staj türünden de en az 20'şer gün yapmak gerekmektedir. Zorunlu staj türlerinin dışında istenirse okul stajı da yapılabilir, yaz ve kış okullarımız okul stajı olarak kabul edilmektedir. CO-OP birimi de stajlar konusunda yardımcı olmaktadır.

BAU Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Staj için gerekli belgeler ve gerekli bağlantılar aşağıda sıralanmıştır, tüm sıralananları inceleyiniz.

* Tüm form ve dilekçelerin eksiksiz düzenlenmesi ve istenen birimlere süresi içinde teslim edilmesi gereklidir.

Aşağıda yer alan gerekli belgeleri tabloda verilen bağlantılardan indirebilirsiniz.

• Staj yapacağı yerden ıslak kaşe ve imzalı yazı (Dilekçe 1 veya Dilekçe 2)
  • Taahhüt Belgesi

• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 1 adet fotoğraf