9-12 / 15-18 Şubat 2021: Transnational Conference on the Future of Legal Education, the Practice of Law, and the Judiciary

Bahçeşehir Üniversitesi IGUL Direktörlüğü, Atlanta’s John Marshall School of Law ve Mitchell Hamline School of Law ortaklığında 9-12 ve 15-18 Şubat 2021 tarihlerinde "Transnational Conference on the Future of Legal Education, the Practice of Law, and the Judiciary" başlığı altında online konferans düzenlenecektir. 29 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenen ve dünyanın farklı ülkelerinde hukuk eğitimi gören öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda öğrencilerin görüşleri alındıktan sonra dünyadaki son gelişmeleri incelemek üzere 21. yüzyılda hukuk eğitiminin geleceğinin tartışılacağı konferans Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

Konferansa dinleyici olarak katılmak ve program akışını öğrenmek için buradan konferans web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İngilizce Call for Proposals metnine ulaşmak için tıklayınız.
Türkçe çağrı metnine ulaşmak için tıklayınız.
(Tebliğ kabulleri 1 Kasım 2020 itibariyle sona ermiştir.)

Hukuk Eğitimi konusunda geçmiş yıllarda yapılan toplantı çıktılarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
Legal Education in 21st Century International Symposium (2019)
Legal Education in 21st Century International Conference (2014)
A Global Legal Odyssey (2001)

Prof. Dr. Feridun Yenisey