
Bahçeşehir Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı, modern ve son teknoloji ile desteklenmiş ekipmanlarla donatılmış, bütün öğrencilerin kişisel istasyonlarında rahatça çalışabileceği şekilde dizayn edilmiş, üç profesyonel uygulama mutfağı, bir pastacılık ve ekmekçilik mutfağı ve öğrencilerin derslerde edindikleri becerileri misafirlere sunabilecekleri gastronomi bölümü restoranı ile yüksek standartlarda eğitim vermektedir. Bulunduğu BAU Culinary Arts merkezinde yiyecek içecek sektörünün her alanında çalışabilecek genç profesyoneller yetiştirme hedefiyle ilerlemektedir.
Gastronominin multi disipliner yapısına uygun olarak yiyecek içecek sektöründeki son trendler doğrultusunda hazırlanmış müfredat ile eğitim alan öğrenciler kariyerleri boyunca sektörde geniş bir çalışma alanına sahip olmaktadırlar.