10–11 Temmuz tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen "The Gastronomic Crossroads Project" başlıklı Erasmus+ Projesi kapsamındaki iki günlük atölye çalışması başarıyla tamamlandı. Bu etkinlik, Romanyalı ve Türk katılımcıların deneyimlerini ve mutfak kültürlerini paylaştığı, kültürel bir köprü işlevi gördü. Bu değerli deneyime katılımları için Romanyalı misafirlerimize ve Türk ekibimize en içten teşekkürlerimizi sunarız. Erasmus+RO tarafından fonlanan ve Black Sea FooDignity koordinatörlüğünde yürütülen proje; Romanya'dan Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV), İspanya'dan Universidad Pontificia Comillas ICAI-ICADE (UPC & Madrid Culinary Campus) ve Türkiye'den Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) iş birliğiyle gerçekleştirildi.