7 Eylül 2021 Online Bilgilendirme Toplantısı

Sevgili Öğrencilerim,

COVID-19 pandemisi nedeniyle Mart 2020’den itibaren hepimiz eğitim ve sosyal yaşantılarımızda farklı deneyimler yaşadık, hâlen de yaşıyoruz.

Devletimizin yetkili kurumları tarafından, 2021-2022 akademik yılında üniversitelerdeki eğitimlerinin yüz yüze yapılacağı açıklanmıştır. Aşılanmanın ve toplumsal bağışıklığın sağlanması sürecinin devam ettirilmesinin bu kararda etkili olduğunu değerlendiriyoruz. Şartlarda olumsuz yönde bir değişiklik olmazsa uzunca bir aradan sonra 11 Ekim 2021 tarihinde kampüslerimizde yüz yüze eğitime başlayacağız. Sizler gibi bizler de tekrar birlikte olacağımız için oldukça heyecanlıyız.

Sizlere sağlıklı bir ortamda yüz yüze eğitim vermek için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Aynı zamanda hibrit bir üniversite olarak çevrimiçi ortamda verebileceğimiz derslerinizi de planlamaktayız. Sizleri dönem başlamadan önce hibrit eğitim süreci ve kampüs kuralları konusunda detaylıca bilgilendirmek ve aklınızdaki tüm sorulara cevap verebilmek amacıyla 07 Eylül 2021 Salı günü saat 13:30’da Microsoft Teams platformu üzerinden çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı yapacağız.

Bu toplantıda hibrit eğitim ve kampüs kuralları konusunda merak ettiğiniz tüm sorularınızı yanıtlamak üzere fakülte yönetimimiz ve öğretim üyelerimiz hazır bulunacaktır. Toplantımızda görüşmek ümidiyle hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Fatma ETİ ASLAN

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı


ETKİNLİK PROGRAM

13:30-13:40: Açılış - Prof. Dr. Fatma Eti Aslan (BAU Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı)

13:40-13:50: Eğitim Süreçleri Hakkında Bilgilendirme - Dr. Öğr. Üyesi Hayat Yalın (BAU Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı)

13:50-14:10: Kampüste Sağlıklı Yaşam - Dr. Öğr. Üyesi Melike Yavuz (BAU Tıp Fakültesi Halk Sağlığı ABD)

14:10-14:30: Soru-Cevap


Not: Toplantı erişim linki akademik danışman hocalarımız tarafından sizlere iletilmiştir.