24 Temmuz 2024 Tarihli İngilizce Yeterlik (Proficiency) Sınavı Bilgilendirmesi

Sevgili BAU PREP Öğrencilerimiz,

İngilizce Yeterlik (Proficiency) Sınavı 24 Temmuz 2024 tarihinde saat 09:00'da BAU Future Campus'te başlayacaktır.

Sınav salonlarınızı ve konuşma sınavı randevu saatinizi öğrenmek için lütfen buraya tıklayınız.

 

ÖNEMLİ!

Sınav Programı:

Part 1: Listening - Saat 09:00'da başlayacaktır. Her zamanki dersliklerde yapılacaktır. Sınavın dinleme bölümüne hangi derslikte gireceğinizi öğrenmek için yukarıdaki listeyi kontrol ediniz.

Part 2: Written Exam - Saat 11:00'de başlayacaktır. Kütüphane katında (sosyal alanın üst katı), Konferans Salonunda (kütüphanenin yanı) ve TEKMER binasında (ana girişin sağ tarafındaki bina) yapılacaktır. TEKMER binasını görmek için buraya tıklayınız. Sınavın bu bölümüne hangi salonda gireceğinizi öğrenmek için yukarıdaki listeyi kontrol ediniz.

Part 3: Writing Exam - Saat 12:40'ta başlayacaktır. Kütüphane katında (sosyal alanın üst katı), Konferans Salonunda (kütüphanenin yanı) ve TEKMER binasında (ana girişin sağ tarafındaki bina) yapılacaktır. TEKMER binasını görmek için buraya tıklayınız. Sınavın bu bölümüne hangi salonda gireceğinizi öğrenmek için yukarıdaki listeyi kontrol ediniz.

Part 4: Speaking Exam - Saat 14:40'ta başlayacaktır. Her zamanki dersliklerde yapılacaktır. Sınavın konuşma bölümüne hangi derslikte ve saatte gireceğinizi öğrenmek için yukarıdaki listeyi kontrol ediniz.

 

Sınav salonları ile ilgili detaylar:

LIB-A, LIB-B, LIB-C and LIB-D salonları sosyal alanın üstündeki kütüphane katındadır.

Conf kütüphanenin yanındaki konferans salonunu ifade eder.

TEKMER 1st ve TEKMER 2nd ana girişin sağındaki binayı ifade eder. TEKMER binasını görmek için buraya tıklayınız.