Tarih: 16 Aralık 2021
Yer: BAU Gastroart
BAU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü “Sektörel Danışma Kurulu” üyelerini akşam yemeğinde ağırladı.
Yiyecek ve içecek sektörünün farklı alanlarında ileri gelen isimler olan iş adamları, şefler ve medya duayenlerinden oluşan sektörel danışma kurumumuz eğitim restoranımız BAU Gastroart’da verilen akşam yemeğinde buluştu.
Mütevelli Heyeti Başkanımız Enver Yücel ve Rektörümüz Prof. Dr. Şirin Karadeniz’in de katılım sağladığı yemekte, Türkiye Gastronomisinin geleceği, gastronomi eğitiminin önemi ve gelişiminin nasıl sağlanacağı gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.
BAU Konservatuarı’nın müzik ziyafetiyle eşlik ettiği akşam yemeğinde servis edilen menü Mutfak Direktörümüz Şef David Shipman tarafından dizayn edildi ve BAU Gastroart şefleri ve öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.