29 Temmuz 2022 tarihli İngilizce Yeterlik Sınavı hakkında bilgilendirme

Sevgili Öğrenciler,

Aşağıda bulunan İngilizce Yeterlik (Proficiency) Sınavı ile ilgili bilgilendirmeyi dikkatle okuyunuz:

Yazılı sınava ve/veya konuşma sınavına gireceğiniz dersliği/saati öğrenmek için buraya tıklayınız.

Aşağıdaki bilgilendirmeyi okumanız önemlidir:

Proficiency Exam - Konuşma (Speaking) Bölümü (B1 ve B2 seviyesi öğrencileri için)

• Metot: Yüz yüze

• Tarih: 29 Temmuz 2022

• Saat: Randevu esasına göre. Lütfen bu sayfanın başında yer alan bağlantıyı ziyaret ederek randevu saatinizi öğreniniz.

• Yer: BAU Kemerburgaz (Future) Kampüsü. Sınava hangi derslikte ve saatte gireceğinizi öğrenmek için bu sayfanın başında yer alan listeyi kontrol ediniz.

Proficiency Exam - Yazılı (Written) Bölüm

• Metot: Yüz yüze

• Tarih: 29 Temmuz 2022

• Saat: Sınav sabah 09.30'da başlayacaktır.

• Yer: BAU Kemerburgaz (Future) Kampüsü. Sınava hangi derslikte gireceğinizi öğrenmek için bu sayfanın başında yer alan listeyi kontrol ediniz.