24 Eylül 2021 Tarihli İngilizce Yeterlik (Proficiency) Sınavı Bilgilendirmesi- (Yatay Geçiş/ÇAP/Yandal Öğrencileri için)

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (BAU) YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI (BAU PREP) İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME VE İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI BİLGİLENDİRMESİ 2021-2022

Sınava Gireceğiniz Derslik Bilgisi ve Konuşma Sınavı Randevu Saatinizi Öğrenmek için Tıklayınız

SINAV

TARİH

SAAT

YÖNTEM

İngilizce Yeterlik Sınavı

YAZILI SINAV

24 Eylül 2021 Cuma

YÜZYÜZE

SÖZLÜ SINAV

24 Eylül 2021 Cuma

YÜZYÜZE

Bahçeşehir Üniversitesi’nde Türkçe programlarda öğrenim görüp İngilizce programlara kurum içi yatay geçiş (GNO), çift ana dal ve yan dal başvurusu yapan öğrenciler için İngilizce Yeterlik Sınavı 24 Eylül 2021 Cuma günü yapılacaktır. Öğrencilerin İngilizce Yeterlik Sınavı’nda başarılı olup Hazırlık Programı’ndan muaf olabilmeleri için İngilizce Yeterlik Sınavı’ndan en az %60 oranında başarı göstermeleri gerekmektedir. Bu oran İngilizce Öğretmenliği Bölümü ve Tıp Fakültesi öğrencileri için %80 olarak belirlenmiştir.

İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI

24 Eylül 2021 Cuma günü YÜZYÜZE yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı’nın sözlü bölümü aynı gün öğleden sonra yine YÜZYÜZE olarak yapılacaktır. Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Güney kampüste yapılacak olan yazılı ve sözlü sınava gireceğiniz sınav salonu bilgisini ve sözlü sınav saatinizi 23 Eylül 2021 Perşembe günü akşamı Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinde “Sınav Bilgilendirmeleri” adlı sayfada bulabilirsiniz: https://bau.edu.tr/blogs/tr/15236-sinav-bilgilendirmeleri.