Hazırlık Okulu Etüt Programı Hakkında

Sevgili Hazırlık Okulu Öğrencilerimiz, 


1 Ekim 2020 tarihinde sizlerle paylaştığımız yazıda 1.modülü, yani Hazırlık programının ilk iki aylık sürecini ONLINE egitimle geçireceğimiz ve ihtiyacınız olan her durumda yanınızda olarak size destek olacağımız sözünü verdik.


ONLINE eğitim kararının amacı pandemi koşullarının seyri nedeniyle siz değerli öğrencilerimizin egitimini en sağlıklı ve güvenli biçimde almasıdır.


Öncelikli olarak sizlerden beklentimiz online derslere ilk günden ve ilk dersten itibaren zamanında, düzenli ve aktif katılmanız, öğretim görevlilerimizin yönlendirmeleri, verdikleri ödev ve projelerinizi eksiksiz yerine getirmenizdir.  Haftalık 24 saat online derslerin yanınında sizlerin dil gelişiminize katkıda bulunmak amacıyla ETÜT programı tasarlanmıştır.  Etüt Programı takviye niteliğinde olup yüz yüze ve online olarak siz öğrencilerimize 3. haftadan sonra sunulmaya başlanacaktır.  İlk olarak BAU Beşiktaş Kampüsü’nde yapılacak olan yüz yüze Etüt dersleri ile sizlerle biraraya gelerek eksiklerinizi belirleyecek, çalışma stratejileri ile ilgili görüşmeler yapacak ve sizleri eksiklerinizi tamamlamak üzere ONLINE etüt derslerine yönlendireceğiz.

Konu ile ilgili detaylı açıklama, tarihlerini sizlerle paylaşacağımız ORYANTASYON programında yapılacaktır. 

Saygılarımızla.