Öğrenci Dekanlığı

Kayıt Yenileme Hakkında Duyuru

Bahçeşehir Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı kayıt yenileme dönemi 1 Şubat 2021 tarihi itibariyle başlamıştır.

2021-02-03

BAU Focus Yaşam Becerileri Programı 7. Hafta Modülü

Hazırlık yılını dolu dolu geçirebilmen için yaşam becerilerine ve akademik adaptasyonuna öncelik veren bir program tasarladık. Detaylar için tıkla.

2021-01-07

BAU Öğrencilerinden Yardım Kampanyası

BAU öğrencileri, Bahçeşehir Üniversitesi ve SEY Vakfı'nın desteğiyle, 30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremden etkilenen yurttaşlarımıza destek olabilmek adına, AFAD’ın yayınlamış olduğu ihtiyaç malzemelerini topluyor.

2020-11-03

BAU Sailing Club

Bahçeşehir Üniversitesi Sailing Club Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı'ndan ödüllerle döndü.

2020-11-03

Hibrit Kulüp Tanıtım Haftası'nda  Kulüplerimiz Stant Kuruyor!

Online tanıtımlarına ve üye alımlarına başlayan kulüp ve topluluklarımız yüz yüzede de sosyal mesafeli sahaya çıkacak!

2020-10-30

Canlı Canlı ‘’Şarkı Söylüyoruz’’

Öğrenci Dekanlığı olarak ilki gerçekleştirilen ‘’Şarkı Söylüyoruz’’ Yarışması 17 Nisan 2020 tarihinden itibaren 12 Mayıs 2020 tarihine kadar devam eden ve izleyenlere müzik dolu bir şölen yaşatan Şarkı Söylüyoruz’a hepsi birbirinden güzel 12 yarışmacı katıldı. Her biri yarışırken, aynı zamanda okulun kulüplerini de temsil etmiş oldular.

2020-07-29

Dekanlarla Kahve Sohbetleri

BAU Öğrenci Dekanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Kıral Özkan’ın moderatörlüğünde 24 Nisan 2020 tarihinden itibaren her gün saat 21:00’de fakültelerimizin değerli dekanlarının konuk olduğu ve Öğrenci Dekanlığı tarafından gerçekleştirilen program Instagram üzerinden yapılan canlı yayın ile 6 Mayıs 2020 tarihine kadar izleyenlerin yoğun katılımlarıyla devam etti.

2020-07-25

Bir BAU Klasiği - Fifa Turnuvası

Bahçeşehir Üniversitesi’nde geleneksel hale gelen FIFA Turnuvası’nda bu yıl da heyecan doruktaydı...

2020-07-22

BAU Kulüpler Şampiyonasında Heyecan Dorukta

Bu yıl Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından ikincisi düzenlenen BAU Kulüpler Şampiyonası, bu sezon da futbol tutkunu olan yüzlerce BAU’luyu bir araya toplamayı başardı.

2020-07-21