BAU YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULUNDAN İDARİ PERSONELİNE HİZMETİÇİ EĞİTİM

Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, değişen ve gelişen dünya düzenini yakalamak, kültürler arası iletişim ve bilgi paylaşımını kendi ana dili dışındaki başka bir dile daha yansıtabilmek ve ana dilin yabancı dil önünde bir engel değil katkı sağlayan bir öğe olduğunu belirtmek adına İdari Personeline’ne hizmetiçi eğitim olarak, 19 Mart – 25 Mayıs 2018 tarihleri arasında İngilizce Kursu düzenlemiştir.

Toplamda 10 hafta süren kurs öncesinde katılımcılara Seviye Belirleme Sınavı verilmiş ve aldıkları sınav sonuçlarına göre seviyelerine uygun olarak açılan sınıflara yerleştirilmişlerdir. Personelimizin tercihlerine göre “ Online ve Yüzyüze “ açılan İngilizce Kursu için, “ Berlin, Roma, Washington, Toronto, Kıbrıs ve İstanbul “ derslikleri adı altında 6 sınıf, bunlara ek olarak BAU CSG Güvenlik Personeli için ise 1 sınıf olmak üzere toplamda 7 sınıf açılmıştır.

Yazılı iletişim olduğu kadar sözlü iletişiminde öne çıkarılmaya odaklı etkin ve aktif bir şekilde gerçekleşen hizmetiçi eğitimin sonunda, tüm katılımcılarımıza başarı sertifikaları Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Mehmet Atasagun tarafından takdim edilmiştir.

Foto galeri için lütfen tıklayınız