Laboratuvar ve Fiziksel İmkanlar

Multimedia Laboratuvarı ve Web Laboratuvarı

50 öğrenci ve bilgisayar kapasiteli laboratuvarda, Hafta içi 24 saat boyunca öğrencilerimizin kullanımına açık olan bilgisayarlar her türlü proje ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasiteye sahiptir.

Mac Laboratuvarı

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü

bünyesinde 2 adet Macintosh laboratuvarı mevcuttur.

Design Laboratuvarı

İki boyutlu tasarım derslerinin yapılacağı, modern bir çizim laboratuvarıdır.

CATI Laboratuvarı

CATI, telefon, bilgisayar ve araştırmacılık deneyimini birleştiren, teknolojinin hız kazandırdığı yeni bir veri toplama tekniği ve "bilgisayar destekli telefonla görüşme" (computer-assisted telephone interviewing) anlamına gelir. Bu tekniğin kullanıldığı laboratuvar, alanının en iyisi olan ve Türkiye'de ilk kez Bahçeşehir Üniversitesi'nde kullanılan bir yazılıma sahiptir.

Focus Group Laboratuvarı

Belirlenen bir konu hakkında hedef kitlenin eğilimleri, fikirleri, duyguları, tutum ve alışkanlıklarına dair derinlemesine ve çok boyutlu nitel bilgi edinmeye yarayan fokus grup görüşmeleri, aynı demografik özellikler taşıyan 7-12 kişinin, bir moderator eşliğinde bir araya gelip, araştırma konusunu grup ortamında yaklaşık iki saatlik bir zaman diliminde tartışmasına ve bir gözlemcinin bütün görüşme boyunca notlar almasına sağlar.

Ayrıca Fakültemizde Karanlık Oda, Televizyon Stüdyosu, Kurgu Odaları, Fotoğraf Stüdyosu ile Haber Merkezi, Radyo Stüdyosu mevcuttur.

Bu içerik 22/06/2017 tarihinde güncellenmiştir.