6 Eylül 2023 Tarihli Seviye Belirleme Sınavı Derslik ve Saat Bilgilendirmesi

 

6 Eylül 2023 tarihindeki Seviye Belirleme Sınavına hangi kampüs ve derslikte gireceğinizi görmek için buraya tıklayınız.

 

Not: Sınav Kemerburgaz (Future) Kampüste gerçekleşecektir. Kampüs konumu için buraya tıklayınız.

 

Değerli BAU Öğrencileri,

Öğretim dili tamamen veya kısmen İngilizce olan (zorunlu İngilizce) programlara yerleştiyseniz bölüm derslerine başlayabilmeniz için İngilizce Hazırlık Programından muaf olmanız veya İngilizce Hazırlık Programını başarıyla tamamlamanız gerekmektedir.

İlk kez kayıt yaptıran ve öğretim dili tamamen veya kısmen İngilizce olan (zorunlu İngilizce) programlara yerleşmiş öğrencilerimiz ile Hazırlık Programında isteğe bağlı öğrenim görmek isteyen öğrencilerimizin 6 Eylül 2023 Çarşamba günü yapılacak olan İngilizce Seviye Belirleme Sınavına girmesi zorunludur. Öğrencilerimizin girmeleri gereken sınavlarla ilgili detaylar aşağıda paylaşılmıştır:

SINAV

TARİH

SAAT

YÖNTEM

İngilizce Seviye Belirleme Sınavı*

6 Eylül 2023 Çarşamba

10:00 (1. seans)

13:30 (2. seans)

YÜZYÜZE

İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI

Bahçeşehir Üniversitesi 2023–2024 Akademik Yılı Seviye Belirleme Sınavı 6 Eylül 2023 Çarşamba günü 10.00-11.15 ve 13.30-14.45 saatleri arası iki farklı oturumda YÜZYÜZE olarak Kemerburgaz’da bulunun BAU Future kampüste gerçekleştirilecektir.

Sınav içeriği: İngilizce Seviye Belirleme Sınavı, çoktan seçmeli 60 soruluk dilbilgisi ve okuma bölümlerinden oluşacaktır (İngilizce Seviye Belirleme Sınavı soru örneklerini görmek için buraya tıklayınız).

Sınav süresi: Sınav süresi 75 dakikadır.

Seviye Belirleme Sınavında 4 (dört) yanlış bir doğruyu GÖTÜRECEKTİR.

İngilizce Seviye Belirleme Sınavı ile ilgili tüm bilgiler Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinde “Sınav Bilgilendirmeleri” adlı sayfada sınavın yapılacağı tarihten önce yayınlanacaktır (ilgili sayfayı ziyaret etmek için buraya tıklayınız).

Seviye Belirleme Sınav sonucunuzu 9 Eylül 2023 Cumartesi günü akşamı Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinde “Sınav Sonuçları” adlı sayfada bulabilirsiniz (ilgili sayfayı ziyaret etmek için buraya tıklayınız).

 

Öğrencilerimiz için Faydalı Linkler: