5. Modül Dersleri ve Dönem Sonu Sınavları

Sevgili İngilizce Hazırlık Programı öğrencileri,

Sizleri 5. Modül dersleri ve sınavları hakkında önemli konularda bilgilendirmek isteriz.

Eğitim Modeli (5. Modül)

14 Haziran 2023 tarihinde başlayacak olan 5. Modül dersleri her seviyede isteyen öğrencilere tamamen çevrim içi (online), isteyen öğrencilere de hibrit olarak sunulacaktır. Hibrit sistemde dersler haftanın 2 günü yüz yüze olarak BAU Future kampüste, diğer 3 gün ise çevrim içi (online) olarak yapılacaktır. Sizlerin eğitim modeli (online veya hibrit) ile ilgili tercihlerinizi öğrenmek için 6 Haziran 2023 Salı günü sizlere anket linki gönderilecektir. Bu anketi 9 Haziran Cuma akşamına kadar cevaplamanız gerekmektedir. Bu anketteki tercihinize göre uygun bir sınıfa yerleştirileceksiniz. 8 Haziran’da yapılacak İngilizce Yeterlik sınavında başarılı olarak hazırlık programından mezun olan öğrencilerin tercihleri dikkate alınmayacaktır. Eğitim modeli tercihinizin daha sonra değiştirilemeyeceğini hatırlatmak isteriz.

Yüksek Öğretim Kurulu kararınca, 5. Modül derslerinde devam şartı aranmayacaktır.

Modül Sonu Sınavları (5. Modül)

Daha önce açıklandığı üzere, dönem sonu sınavları (End of Module) tüm seviyeler için 24 Temmuz 2023 tarihinde çevrim içi (ONLINE) olarak yapılacaktır.

İngilizce Yeterlik Sınavı

Temmuz ayında yapılacak olan İngilizce Yeterlik (Proficiency) Sınavı yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

Akademik Takvim

Akademik takvimi görüntülemek için buraya tıklayınız.