4. Modül Sınıf, Derslik ve Program Bilgileri

Değerli öğrenciler,

4. Modül bilgilerinizi öğrenmek için aşağıdaki adımları takip ediniz.

1. Adım: Hazırlık programı 4. Modül derslerine hangi sınıfta başlayacağınızı görmek için buraya tıklayınız.

2. Adım: Yukarıdaki listeden sınıf kodunuzu öğrendikten sonra aşağıda sınıf kodunuzun bulunduğu kutuya tıklayıp haftalık ders programınızı görebilirsiniz.

3. Adım: Yüz yüze ders günlerindeki dersliğinizin hangisi olduğunu öğrenmek için buraya tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT: 17 Nisan - 19 Nisan arasında tüm dersler çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

20-21 Nisan tarihlerinde dersler yapılmayacaktır

Hibrit modeli tercih eden öğrencilerimiz için yüz yüze dersler 24 Nisan 2023 itibarıyla yukarıdaki programa göre başlayacaktır.

MS Teams üzerindeki sanal sınıfınıza nasıl gireceğiniz görmek için lütfen aşağıdaki videoyu izleyin:

itslearning'e nasıl giriş yapacağınızı görmek için lütfen aşağıdaki videoyu izleyin: