10 Ocak 2023 Tarihli İngilizce Seviye Belirleme Sınav Sonuçları 12 Ocak 2023 Tarihli İngilizce Yeterlik Sınav Bilgilendirmesi

10 Ocak 2023 Tarihli İngilizce Seviye Belirleme Sınav Sonuçları için tıklayınız

12 Ocak 2023 Tarihli İngilizce Yeterlik Sınavı derslik ve saat bilgileri için tıklayınız.

Değerli öğrenciler,

1. Modül bilgilerinizi öğrenmek için aşağıdaki adımları takip ediniz.

1. Adım: 10 Ocak tarihli sınav sonucuna göre Hazırlık programı derslerine hangi sınıfta başlayacağınızı görmek için buraya tıklayınız.

2. Adım: Yukarıdaki listeden sınıf kodunuzu öğrendikten sonra aşağıda sınıf kodunuzun bulunduğu tabloya tıklayıp haftalık ders programınızı görebilirsiniz.

3. Adım: Yüz yüze ders günlerindeki dersliğinizin hangisi olduğunu öğrenmek için buraya tıklayınız.

Beşiktaş - Kemerburgaz öğrenci servisleriyle ilgili detaylar için buraya tıklayınız.

MS Teams üzerindeki sanal sınıfınıza nasıl gireceğiniz görmek için lütfen aşağıdaki videoyu izleyin:

SAP hesabınıza nasıl gireceğinizi görmek için lütfen aşağıdaki videoyu izleyin:

itslearning'e nasıl giriş yapacağınızı görmek için lütfen aşağıdaki videoyu izleyin: