Ukrayna'da Üniversite Eğitimi Almakta Olup Bahçeşehir Üniversitesine Misafir Öğrenci Olarak Kayıt Olacak Öğrenciler için Bilgilendirme

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (BAU) YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI (BAU PREP) İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI BİLGİLENDİRMESİ 2021-2022

 

SINAV

TARİH

SAAT

YÖNTEM

İngilizce Seviye Belirleme Sınavı

9 Mart 2022 Çarşamba

10:30-11:30

YÜZYÜZE

 

İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI

Bahçeşehir Üniversitesi 2021–2022 Akademik Yılı Seviye Belirleme Sınavı 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 10.30-11.30 saatleri arası Beşiktaş Güney (Ana) kampüste Fazıl Say Konferans salonunda YÜZYÜZE olarak gerçekleştirilecektir.

Sınav içeriği: İngilizce Seviye Belirleme Sınavı, çoktan seçmeli 60 soruluk dilbilgisi ve okuma bölümlerinden oluşacaktır (İngilizce Seviye Belirleme Sınavı soru örnekleri için buraya tıklayınız. Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesini ziyaret edebilirsiniz).

Sınav süresi: Sınav süresi 60 dakikadır.

Sınav yeri: İngilizce Seviye Belirleme Sınavı YÜZYÜZE olarak Beşiktaş Güney (Ana) kampüste Fazıl Say Konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Sınav sonuçları: İngilizce Seviye Belirleme Sınavı sonucunuzu ve İngilizce Hazırlık Programı sınıf ve seviye bilgilerinizi 10 Mart 2022 Perşembe günü; Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinde “Sınav Sonuçları” adlı sayfada bulabilirsiniz. İlgili sayfa için buraya tıklayınız.

 

9 Mart 2022 tarihli SBS sonuçlarını görmek için buraya tıklayınız.

16 Mart 2022 tarihli SBS sonuçlarını görmek için buraya tıklayınız.

 

Seviye Belirleme Sınavında 4 (dört) yanlış bir doğruyu GÖTÜRECEKTİR.

9 Mart’ta yapılacak olan sınava giremeyenler, İngilizce Seviye Belirleme sınavına 16 Mart 2022 Çarşamba günü saat 10:30’da Kemerburgaz’da bulunan BAU Future Kampüs Konferans Salonunda girebilirler.

BAU Future Kampüs adres ve ulaşım bilgisi: Kemerburgaz Mithat Paşa Mahallesi İşkoza Mevkii Eyüp Sultan / İstanbul

Kampüs ile ilgili detaylar ve kampüse ulaşım için buraya tıklayınız.

İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI EĞİTİMİ

Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda dersler hibrit olarak yapılmaktadır. Öğrenciler haftanın 3 günü yüz yüze ders yaparken, haftanın diğer 2 günü derslerini online olarak MS Teams üzerinden yapmaktadırlar.

Oryantasyon toplantısı: 16 Mart 2022 Çarşamba Saat: 14:00 – BAU Future Kampüs Konferans Salonu, Kemerburgaz-İstanbul (oryantasyon hibrit olacaktır, dilerseniz MS Teams üzerinden de katılabilirsiniz).

Oryantasyona MS Teams üzerinden katılmak için buraya tıklayınız.

 

İletişim: İngilizce Hazırlık Programı Öğrenci İşleri Ofisi: [email protected]

Online platformlar (MS Teams & itslearning) ile ilgili destek: [email protected]

Ders başlangıcı:

A1 seviyesi için 17 Mart 2022, Perşembe

A2, B1 ve B2 seviyeleri için 14 Mart 2022, Pazartesi

Sınav sonuç listesinden sınıf kodunuzu öğrendikten sonra aşağıda sınıf kodunuzun bulunduğu tabloya tıklayıp haftalık ders programınızı görebilirsiniz.

               

 

Online derslere nasıl gireceğinizi görmek için:

 

16 Mart 2022, Çarşamba saat 14:00'da yapılacak oryantasyon toplantısına nasıl katılacağınızı görmek için: 

Toplantıya giriş için bağlantı sizlere eposta yoluyla gönderilecek ve toplantı öncesinde burada paylaşılacaktır.

 

İngilizce Hazırlık Programına dair detaylı bilgi için: