Hazırlık Okulu 1. Kur (12 Ekim-7 Aralık) Online Eğitim Duyurusu

Sevgili Hazırlık Okulu Öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Okulu Güz Dönemi programını planlarken sizlere online bir anket gönderip, almak istediğiniz eğitim modelini (Hibrit veya Online) seçmenizi istedik.           30 Eylül günü de sizlerle canlı yayında bir araya gelip sınav sistemini anlatma, merak ettiğiniz tüm soruları cevaplama fırsatı bizleri çok mutlu etti.  Heyecanınız, ilginiz, mutluluğunuz, akademik başarının da göstergesi olacağına inancımızla birlikte yol almak, düşüncelerinizi, beklentilerinizi sonuna kadar dikkate alarak ilerlemek bizim için olmazsa olmaz bir olgudur.  Sizlere alacağınız her türlü eğitimde en iyisini, en verimlisini sağlamaya çalışacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın.

Ülkemiz ve dünyayı etkisi altına alan pandemi koşulları malesef ciddi tehlike arz etmeye devam etmektedir.  Alınan önlemler ne kadar sıkı olsa da bizler siz sevgili öğrencilerimizi ve çok değerli ailelerinizi düşünerek, 1. Modülü yani ilk 2 aylık süreci ONLINE eğitimle, her an yanınızda ve size destek olacağımız sözünü vererek geçirme kararı almış bulunuyoruz.  Bu süreçte ihtiyaca göre ONLINE dersler dışında, BAU Beşiktaş Kampüsü’nde veya Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesindeki kampüslerde yüz yüze etüt programı da planlanabilecektir.  İnanıyoruz ki, BAU Hazırlık ailesi olarak online eğitimde İngilizceyi çok severek, yaşayarak, eğlenerek öğreneceksiniz. 7 Aralık tarihinde başlayacak 2nci modülün planlamasını gelişen pandemi koşullarını izleyerek birlikte yapacağız.  Dileğimiz, bir an önce sizlerle bir araya gelebilmek.

BAU'nun kapısı sizlere her zaman açık olacak. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat ederek üniversitenizi ziyaret etme şansına her zaman sahip olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

Bu durumun geçici olduğunu unutmadan, 12 Ekim'de Teams platformundaki derslerinizde buluşmak üzere hepinize sağlıklı, mutlu, başarılı bir dönem diliyoruz.