Yurtdışı Programlar

IGUL sahip olduğu uluslararası bağlantılar sayesinde yurtdışı programlara başvurmak isteyen katılımcılarını iş birliği içerisinde olduğu okullara yönlendirmektedir. Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Georgia State University, Mitchell Hamline School of Law ve University of Kansas IGUL’un yurtdışı bağlantılarından bazılarıdır. Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren Legal Writing Institute ile görüşmeler sağlanmakta olup önümüzdeki dönem İngilizce dilinde Legal Writing konusunda programlar düzenlenecektir. Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile yakın ilişkiye sahip olan IGUL, 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Döneminde “Comparative Law in Contemporary Perspectives” adında seçmeli ders açılmasına katkıda bulunmuş, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nden çevrimiçi ortamda derse gelen akademisyenler bilgi ve birikimlerini katılımcılarımız ile paylaşmıştır.