Müzik Bölümü Hakkında

Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvarı Müzik Bölümü’nde, müzik ve folklor araştırmaları yapan, müzik teknolojisi alanında (müzik yazılımları, tonmaisterlik, aranjörlük, ses fiziği, elektronik müzik besteciliği) uzman, icracı, bestecilik alanında (Türk müziği, klasik batı müziği, caz, film müziği, tiyatro müziği, reklam müziği) eserler üretebilecek donanımlara sahip olmalarına imkân tanıyan bütünleşik bir eğitim programı uygulanmaktadır.

Müzik bölümü alt eğitim modülleri aşağıdaki gibidir:

· Müzik Teknolojileri

· Performans

-Caz

-Türk Müziği

-Klasik Batı Müziği

· Müzikoloji

· Kompozisyon ve Orkestra Şefliği

Özgün, modern ve geleneksel üretimlerin ışığında oluşturulan bir müfredatın uygulandığı BAU Konservatuvar Müzik Bölümü, öğrencilerine uygulama ve kuram bütünlüğünde 21. yüzyıl sanatçı eğitimi becerilerini kazandırma vizyonundadır.

MÜZİK SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Müzik sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz