Yerel Yönetimler Akademisi 22 Sertifika Programı Başvuruları Başladı

Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde kurulmuş olan ULMER-Hükümet Liderlik Okulu, düzenlediği programlar ve bunların yanı sıra hazırladığı projeler ve seminerler vasıtasıyla geleceğin liderlerini yetiştirmeyi, katılımcılarını günümüz dünyasındaki önemli konular hakkında bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Siyasetin ve karar alma mekanizmalarının her kademesine nitelikli bireyler kazandırmayı kendine misyon edinen ULMER-Hükümet Liderlik Okulu Yerel Yönetimler Akademisi sertifika programı ile çalışma sahasına yerel yönetimler alanını da eklemiştir. Yerel Yönetimler Akademisi programı yerel yönetimlerde görevli kadroların yeni dünya düzeninde gelişen, değişen sistem doğrultusunda yönlendirilmesinin yanı sıra yerel yönetimlerde görev almak isteyen bireylerin de donanımını sağlamayı amaçlamaktadır. rogramın nihai hedefi yerel yönetimlerdeki sorunları tartışmak ve bu sorunlara çözüm üreten politikalar oluşturmaktır.

12 yıldır kesintisiz olarak düzenlenen ve gelenek halini alan Yerel Yönetimler Akademisi 22 Programı yeni içeriği ve formatıyla bu yıl Bahçeşehir Üniversitesi ile Beyoğlu Belediyesi iş birliğinde gerçekleşiyor.

Program 17-18-19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Yerel Yönetimler Akademisi 22 sertifika programına katılan öğrencilerin katılım belgesi almaya hak kazanabilmeleri için oturum bazlı 80% devam zorunluluğunu yerine getirmiş olmaları gerekir. Programın e-Devlet tanınırlıklı sertifikasını almaya hak kazanmak için adaylar, 80% devam kriterini yerine getirmenin yanı sıra program sonunda ayrıca bir değerlendirmeye tabi tutulacaklardır.

Kontenjan sınırı bulunduğu için kayıt/kabul değerlendirmeleri başvuru sırasına göre yapılmaktatır. Yerel Yönetimler Akademisi 22 programından yaşam boyu eğitime katkı misyonu çerçevesinde Bahçeşehir Üniversitesi&Beyoğlu Belediyesi mutabakatıyla kabul edilen tüm adaylar  100% burs ile ücretsiz olarak yararlanacaklardır.

Başvuru Linki

Program Akışı

1.Gün: 17 Haziran 2022 Cuma 10:00-15:30 BAU Beşiktaş Güney Kampüs B Konferans Salonu

2. Gün: 18 Haziran 2022  Cumartesi 10:00-17:15 BAU Beşiktaş Güney Kampüs B Konferans Salonu