Global Business Forum 21 Sertifika Programı Başvuruları Başladı

Çağımızda detaylı olarak incelenmesi gereken konulardan biri olan “dijital dönüşüm” bilhassa teknolojinin kullanımı ve bilinçli bireyler yetiştirilmesi konusunda daha fazla geliştirilmeli ve teşvik edilmelidir. Sektörel anlamda, ülkelerin uluslararası alanda gerek kültürel gerekse teknolojik farklılıklarından ve iletişim kopukluklarından kaynaklanan uzlaşmazlıklar ancak iyi eğitilmiş, iş dünyası ile entegre olmuş ve vasıflı nesiller tarafından aşılabilir. Bu noktadan hareketle, Bahçeşehir Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü olarak 21. yüzyılda, çağa ayak uydurabilen nesiller yetiştirilmesi konusunda yapılacak çalışmalara büyük önem vermekteyiz.

Bu bağlamda, Bahçeşehir Üniversitesi’nin kuruluşundan itibaren düzenlenen Global Liderlik Forumu’nun bir devamı niteliğinde olan “Global Business Forum” programı,yeni nesilleri yetiştirmek üzere, her akademik yıl gerçekleştirilmektedir. Medya, iş dünyası ve akademiden gelen, farklı konulardaki uzmanlık alanlarını ve bilgi birikimlerini lise düzeyinde eğitim gören genç katılımcılarla paylaşan konuklarımız, dijital dünyanın önemli temsilcileri olarak geleceği kurgulayacak olan yeni nesli donanımlı bireyler haline getirmeyi amaçlamaktadır.

Programda sertifika almaya hak kazanabilmek için 100% devam şartı aranmaktadır.

Pandemi şartları sebebiyle bu yılki programımız online platformlar üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bilgi İçin: 0 212 381 57 27/28/29/30/34/35 [email protected]