Hükümet ve Liderlik Okulu 2020-21 Akademik Yılı Staj Başvuruları Başladı

Hükümet ve Liderlik Okulu olarak, temelinde siyaset ve liderlik konuları üzerinde yoğunlaşan yurtiçi ve yurtdışı programlarımızın hazırlanmasında ve eğitim sürecinde aktif olarak yer alacak ekip arkadaşlarıyla çalışmaktayız. Eylül- Haziran ayları arasındaki staj döneminde görev alacak stajerlerimiz programlarımızın yanı sıra dönem başında kendi ilgi alanlarıyla paralel olarak proje gruplarına ayrılmakta, belirlenen konu ve/veya konular üzerinde araştırma yapmakta, bu araştırmalarını makale ve rapor şeklinde sunmaktadırlar. Hükümet ve Liderlik Okulu olarak düzenlediğimiz programları sadece katılımcılarımızın eğitimi üzerine odaklamamakta, aynı zamanda staj ekibindeki arkadaşlarımızında programların hem yapım aşamasında hem de etkinlik süresince pratiğe dayalı bir eğitim sürecine dahil olmalarını sağlamaktayız. HLO bünyesinde staj yaparak zamanı etkin kullanmayı, kriz yönetimini, diplomasi tekniklerini yaşayarak öğrenebilir; içinde bulunacağınız yoğun akademik dönem sonunda etkin analiz ve yorumlama yeteneğine ulaşabilirsiniz.

Staj başvurusunda bulunmak için aşağıda linki bulunan başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, güncel özgeçmişinizle birlikte [email protected] adresine göndermeniz gerekmektedir. Bizler en kısa sürede sizlerle iletişime geçerek, staj başvurusunun diğer aşamaları için sizleri bilgilendirmekteyiz.

HLO Staj Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

Özgeçmiş formu için tıklayınız.