Bilim İnsanı Seçme Programı

Haberler

BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışması’nın kazananları belli oldu!

BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışması’nın sonuçları belirlendi.

2020-03-10

III. OKULOPLASTİK CERRAHİ - KADAVRA DİSEKSİYON KURSU

Alt kapak blefaroplasti –entropion- ektropion cerrahi diseksiyon kursunun ilk bölümünde detaylı alt göz kapağı anatomisi, alt göz kapağı entropion- ektropion cerrahi teknikleri, alt kapak blefaroplasti, subsiliyer insizyon ve transkonjunktival yolla yaklaşım cerrahisinin incelikleri, komplikasyonlar, komplikasyonların önleme ve tedavi yöntemleri didaktik olarak anlatılacaktır.

2017-01-23

Doç. Dr. Serdar Durdağı'na TÜBİTAK Ödülü

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Serdar Durdağı’na TÜBİTAK Teşvik Ödülü verilmiştir.

2017-01-17

Yenidoğan Hematolojisi Sempozyumu Gerçekleştirildi

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD olarak, İstanbul'daki Çocuk Hematoloji Onkoloji Uzmanları, Yenidoğan Uzmanları,

2017-01-16

Çağımız Hastalıklarının Tedavisi BAU’da Tartışıldı

Bahçeşehir Üniversitesi(BAU) Beşiktaş kampüsünde üç gün sürecek olan 4. Uluslararası İlaç Geliştirme Kongresi başladı.

2016-10-17

Taze Dondurulmuş Kadavra Modelinde İleri Endoskopik ve Laparoskopik Cerrahi Eğitimi 30 Temmuz 2016 tarihinde BAU Tıp Fakültesi Kadavra Eğitim Merkezi'nde düzenleniyor.

2016-06-17