SİZE ULAŞALIM

* Bahçeşehir Üniversitesi Bilgi Alma ve Çözüm Merkezi tarafından aranıp bilgilendirileceksiniz.

Başvuru Koşulları

Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Programına, Fen Bilimleri Enstitüsü ana sayfasında yer alan “Online Başvuru” bağlantısındaki form üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Başvurularınızın değerlendirme aşamasına geçebilmesi için Online Başvuru Formu’nda bulunan “Belgeler” kısmında bulunan evrakları eksiksiz olarak forma yüklemeniz gerekmektedir.

Formu doldurduktan sonra otomatik olarak belirtmiş olduğunuz cep telefonuna gelen PIN Kodu ile yeni belirtmiş olduğunuz e-posta adresinize gelen “Başvuru takip linki” üzerinden başvurunuzu takip edebilir, eksik evraklarınızı yükleyip bilgilerinizde değişiklik yapabilirsiniz.

Kayıt hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız

Bu içerik 26/03/2018 tarihinde güncellenmiştir.