Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Çift Anadal

2020-2021 AKADEMİK YILI–GÜZ YARIYILI

1-Tüm başvurular 28-29 Eylül 2020 tarihleri arasında olacaktır. Başvurunuzu st.bau.edu.tr adresinden hesabınıza giriş yaptığınızda “Çift Anadal Başvurusu” tabından yapabilirsiniz. (29 Eylül 2020 saat 16:00 a kadar link aktif olacaktır.)
2-Başvuru eksiksiz olarak doldurulmalıdır.

Kontenjan Listesi için tıklayınız.

Değerlendirme Takvimi için tıklayınız.

Türkiye’deki En Düşük Puanlar için tıklayınız.

YERLEŞTİRME KURALLARI

1. Kabul işlemleri ilgili akademik birimlerin (fakülte/yüksekokul) yönetim kurulu kararıyla yapılır.

2. Belirlenen kontenjan dahilinde çift anadal yapma hakkı kazananlar http://bahcesehir.edu.tr/idari-birimler/daire-baskanliklari/ogrenci-isleri-daire-baskanligi internet adresinde liste olarak ilan edilir.

3.Kabul alan ve kesin kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz değerlendirme takviminde belirtilen kesin kayıt tarihlerinde Beşiktaş Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ofisine şahsen gelerek kesin kayıt olmalıdırlar.