Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Çift Anadal

ÇİFT ANADAL (ÇAP) PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

(2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI İÇİN)

1-Tüm başvurular 20-23 Eylül 2021 tarihleri arasında olacaktır. Başvurunuzu st.bau.edu.tr adresinden hesabınıza giriş yaptığınızda “Çift Anadal Başvurusu” tabından yapabilirsiniz. (23 Eylül 2021 saat 12:00’a kadar link aktif olacaktır.)

2-Başvuru eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Sınav sonuç ve puan belgeniz mutlaka yüklenmiş olmalıdır.

Kontenjan Listesi için tıklayınız.
Değerlendirme Takvimi için tıklayınız.

YERLEŞTİRME KURALLARI

1. Kabul işlemleri ilgili akademik birimlerin (fakülte/yüksekokul) yönetim kurulu kararıyla yapılır.

2. Belirlenen kontenjan dahilinde çift anadal yapma hakkı kazananlar http://bahcesehir.edu.tr/idari-birimler/daire-baskanliklari/ogrenci-isleri-daire-baskanligi internet adresinde liste olarak ilan edilir.

3. Dgs ile yerleşen adayların, başarı sıralaması şartı bulunan programlara (Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi) çift anadal için başvuru yapması uygun değildir.