Çift Anadal

ÇİFT ANADAL (ÇAP) PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

(2019-2020 AKADEMİK YILI–GÜZ YARIYILI İÇİN)

1-Tüm başvurular 05-19 Ağustos 2019 tarihleri arasında olacaktır. Başvurunuzu st.bau.edu.tr adresinden hesabınıza giriş yaptığınızda “Çift Anadal Başvurusu” tabından yapabilirsiniz. (19 Ağustos 2019 saat 16:30 a kadar link aktif olacaktır.)

2-Başvuru eksiksiz olarak doldurulmalıdır.

Kontenjan Listesi için tıklayınız.

Değerlendirme Takvimi için tıklayınız.

YERLEŞTİRME KURALLARI

1. Kabul işlemleri ilgili akademik birimlerin (fakülte/yüksekokul) yönetim kurulu kararıyla yapılır.

2. Belirlenen kontenjan dahilinde çift anadal yapma hakkı kazananlar http://bahcesehir.edu.tr/idari-birimler/daire-baskanliklari/ogrenci-isleri-daire-baskanligi internet adresinde liste olarak ilan edilir.

3.Kabul alan ve kesin kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz değerlendirme takviminde belirtilen kesin kayıt tarihlerinde Beşiktaş Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ofisine şahsen gelerek kesin kayıt olmalıdırlar.

Bu içerik 28/06/2019 tarihinde güncellenmiştir.