Sahne Sanatları Bölümü Hakkında

Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü’nde, oyunculuk ve müzikal tiyatro programlarının sentezlendiği, dans-hareket eğitimi, kamera oyunculuğu, eğitimde yaratıcı drama ve digital sanat alanlarından beslenen disiplinlerarası bir program uygulanmaktadır.

Dramatik tiyatro, müzikaller ve çağdaş performans disiplinlerinin ortaklaşa eğitiminin yapıldığı bu programla icracı, kuramcı ve eğitmen yetiştirebilmenin yolu açılmış olacaktır.

Sahne Sanatları bölümü alt eğitim modülleri aşağıdaki gibidir:

o Oyunculuk

o Müzikal Tiyatro

Türkiye’de ve dünyadaki çağdaş performans sanatları alanındaki yenilikçi dinamiklerden hareketle BAU Konservatuvar Sahne Sanatları Bölümü, öğrencilerine uygulama ve kuram bütünlüğünde 21. yüzyıl sanatçı eğitimi becerilerini kazandırma vizyonundadır. Bu kapsamda, özgün bir müfredatın kullanıldığı BAU Konservatuvar Sahne Sanatları Bölümü, öğrencilerine uygulama ve kuram bütünlüğünde 21.yüzyıl sanatçı eğitimi becerilerini kazandırmak amacındadır. Alanında uzman akademisyenler ve profesyonel sanatçılar tarafından verilecek derslerin yanısıra, ulusal ve uluslararası düzeyde yürütülecek atölye çalışmaları, seminerler ve sertifika programlarıyla program zenginliği oluşturulacaktır.

SAHNE SANATLARI SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Sahne Sanatları sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz