Altıncı Yılında Türkiye'de Kamu Denetçiliği Müessesi

"Altıncı Yılında Türkiye'de Kamu Denetçiliği Müessesi" Konferansı Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un katılımıyla BAU'da gerçekleşecek. Kamu denetçiliği uzmanları tarafından anlatılacak.

BAU Beşiktaş Kampüsü Fazıl Say Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan konferans saat 10'da BAU Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın'ın ve BAU Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Nuhoğlu'nun açılış konuşmaları ile başlayacak.

Ardından Kamu uDenetçiliği Kurumu Kamu Baş denetçisi Şeref Malkoç söz alarak "Altıncı Yılında Türkiye'de Kamu Denetçiliği Müessesi" konusunda bilgi verecek.

Konferansın akışı şu şekilde gerçekleşecek:

10:00-10:15 Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın’ın açılış konuşması

10:15-10:30 Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Nuhoğlu’nun açılış konuşması

10:30-11:00 Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un konuşması

11:00-11:30 Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Denetçisi Yahya Akman’ın Konuşması

11:30-12:00 Doç. Dr. Ahmet Yayla (Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi): “Soma Raporundan Hareketle Kamu Denetçiliği Kurumunun İdarenin Sorumluluk Hukukuna Katkıları”

12:00-12:30 Doç.Dr. Selman Karakul (İst. Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi): “Kamu Denetçiliği Kurumu Ve İnsan Hakları Hukuku”

12:30-13:30 Öğle Arası

13:30-14:00 Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Kılınç’ın Konuşması

14:00-14:30 Doç. Dr. Çağla Tansuğ (Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi): “Fransız Hukukunda Kamu Denetçiliği”

14:30-15:00 Yrd.Doç.Dr. Hulusi Alphan Dinçkol (Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi): “Hukuk Devleti İlkesi Bakımından Kamu Denetçiliği Kurumu”

15:00-15:30 Soru-Cevap ve kapanış konuşmaları

Bu içerik tarihinde güncellenmiştir.