Bakırköy Haftasonu MBA Program Yapısı

Bakırköy Haftasonu MBA Yüksek Lisans programı kapsamında toplam tezsiz programlar için 10 ders ve 1 proje dersi; tezli programlar için 8 ders, seminer ve bitirme tezi yükümlülüğü bulunmaktadır. Seçmeli dersler öğrencilerin kendi istekleri doğrultusunda kariyer planlamalarına uygun alanlarda uzmanlaşmalarına yönelik geniş bir yelpazede sunulmaktadır.

Her zorunlu ders sadece bulunduğu dönemde açılmaktadır. Seçmeli dersler ise dönem itibariyle değişkenlik göstermektedir. Dönemlik olarak haftasonları seçmeli ders opsiyonu sunulabilmektedir.

Bakırköy Haftsonu MBA Yüksek Lisans Programı’nın süresi tezli programlar için 6; tezsiz programlar için 3 yarıyıldır. Belirtilen sürelerde kayıtlşı oldukları programı tamamlayamamış olan öğrencilerin ilişiği kesilir.

Dersler, Güz - Bahar ve Yaz olmak üzere; Cuma 19:00 - 22:00 saatleri; Cumartesi 10:00 - 19:00 saatleri arasında yapılmaktadır. Dönem itibariyle seçilmiş bulunan ders sayısı kadar haftalık ders bulunmaktadır. Dersler Bakırköy Kampüsünde gerçekleşmektedir.

Konusunda uzman akademik kadrosunun yanı sıra iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, medya mensupları ve karar alıcılardan eğitim alacak olan Bakırköy Haftasonu MBA öğrencileri Bahçeşehir’in diğer MBA programları gibi edindikleri teorik bilgiyi pratik bilgi, donanım ve birikimle harmanlayarak bulunduğu sektörde başarılı uzmanlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Bu içerik tarihinde güncellenmiştir.