Hayvanlara Yönelik Cinsel Şiddetle Mücadele Atölyesi

HDH Lab, 5 Haziran Pazar günü 10.00-17.00 saatleri arasında Hayvanlara Yönelik Cinsel Şiddetle Mücadele Atölyesi düzenliyor. Bahçeşehir Üniversitesi’nin Güney Kampüsü’nde B 203 dersliğinde gerçekleşecek interaktif atölye çalışmasına en az 15, en fazla 25 kişi katılabilecek.

Kayıt olmak isteyenlerin [email protected] adresine mail atması gerekiyor. Sadece atölyeye katılmak istediğinizi ve adınızı/soyadınızı yazmanız yeterli. Mailiniz ulaşınca size çok kısa bir form gönderip onu doldurarak onaylamanızı rica edeceğiz.

Atölye yürütücülerinin bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz, atölye programı ise şu şekilde.

Yürütücüler:
Fatma Biltekin 2013 yılında Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden mezun oldu. 2011-2014 yılları arasında bütün ayrımcılık biçimlerine karşı mücadele etmek amacı ile kurulan Yeryüzüne Özgürlük Derneği’nde tür ayırt etmeksizin, bütün hayvanların haklarını korumak için çalıştı. 2014 yılından beri kurucu üyesi olduğu Hayvan Hakları İzleme Komitesi’nin ‘Hayvan Hakkı İhlalleri Raporu’, ‘Çocuklar için Türcülük ve Hayvan Hakları Atölyeleri’ ve ‘Gençler için Türcülük ve Hayvan Hakları Atölyeleri’ projelerinde raporlama, izleme, içerik geliştirme ve eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Özge Özgüner Kocaeli Üniversitesi Haberleşme Bölümü’nden mezun oldu. 2010-2015 yılları arasında, kurucularından olduğu Yeryüzüne Özgürlük Derneğinin çalışma ekibinde yer aldı, hayvan özgürlüğü alanında çalışmalar yürüttü. Cinsel Şiddetle Mücadele Derneğinin kurucu üyelerinden olup; queer, feminizm ve hayvan özgürlüğü alanlarında yazıyor, çiziyor, atölyeler yürütüyor. Bir yıldır Burak Özgüner Hayvan Hakları Çalışma Merkezi’nin (BurHak) koordinatörlüğünü yapıyor.