Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Mezunlarının Başarıları

• Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu Eda İdil Temel, Toronto Üniversitesi, Moleküler Genetik programında yüksek lisans programına kabul aldı.
• Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu Elif Gelmez, Jena Tıp Fakültesi, Moleküler Tıp programında yüksek lisans programına kabul aldı.
• Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu Simge Parlar, Bonn Üniversitesi, Bitki Genetiği programında yüksek lisans programına kabul aldı.
• Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu Dilay Bahçekapılı, Universität Heidelberg, Molecular Bioscience yüksek lisans programına kabul aldı.
• Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu Melissa Kantar, Otto von Guericke Universitesi Integrative Neuroscience yüksek lisans programına kabul aldı.
• Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu Murat Cem Köse, University of Leuven, Department of Bioinformatics yüksek lisans programına kabul aldı.
• Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 2016 mezunu Murat Cem Köse, University of Leuven, Department of Bioinformatics yüksek lisans programına kabul edildi.