BİLGİ ALMA FORMU

* Bahçeşehir Üniversitesi Bilgi Alma ve Çözüm Merkezi tarafından aranıp bilgilendirileceksiniz.

Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Eğitim YL (Türkçe, Tezli) - Program Yapısı

Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Eğitimi Yüksek Lisans Programı’nın yalnızca tezli alternatifi bulunmaktadır. 7 ders, seminer ve tez çalışmalarından oluşur. Seçmeli dersler öğrencilerin kendi istekleri doğrultusunda kariyer planlamalarına uygun alanlarda uzmanlaşmalarına yönelik seçenekler sunulmaktadır

Her zorunlu ders sadece bulunduğu dönemde açılmaktadır. Seçmeli dersler ise dönem itibariyle değişkenlik göstermektedir. Dönemlik olarak online seçmeli ders opsiyonu sunulabilmektedir.

Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Eğitimi Yüksek Lisans Programı’nın programın süresi 4 ile 6 yarıyıldır. Belirtilen süre içerisinde programı tamamlayamamış olan öğrencilerin ilişiği kesilir.

Dersler, hafta içi akşam 19:00-22:00 saatleri arasında yapılmaktadır. Dönem itibariyle seçilmiş bulunan ders sayısı kadar haftalık ders bulunmaktadır. Dersler Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleşmektedir.

Bu içerik 08/05/2017 tarihinde güncellenmiştir.