SİZE ULAŞALIM

* Bahçeşehir Üniversitesi Bilgi Alma ve Çözüm Merkezi tarafından aranıp bilgilendirileceksiniz.

Program Yapısı

Büyük Veri Analitiği ve Yönetimi Yüksek Lisans Programı tezsiz (projeli) toplam 11 ders ve 1 proje dersinden oluşmaktadır. Her zorunlu ders, sadece bulunduğu dönemde açılmaktadır. Seçmeli dersler ise dönem itibariyle değişkenlik göstermektedir.

Büyük Veri Analitiği ve Yönetimi tezsiz yüksek lisans programının süresi 3 yarıyıldır. Üçüncü dönem sonu itibariyle programı tamamlayamamış olan öğrencilerin programla ilişiği kesilir.

Öğrencinin 3 yarıyıllık yüksek lisans program süresince 1 yarıyıl kayıt dondurma hakkı bulunmaktadır.

Dersler, genellikle hafta içi akşam 19:00-22:00 saatleri arasında Beşiktaş Kampüsünde gerçekleşmektedir.

Bu içerik 21/11/2018 tarihinde güncellenmiştir.