Uzaktan Eğitim Birimi - BUZEB

Hakkımızda

Bahçeşehir Üniversitesi Uzaktan Eğitim Birimi, teknolojinin eğitimle buluşmasına öncülük ve rehberlik etmek amacıyla 04.12.2008 tarihinde üniversitemiz bünyesinde kurulmuştur. 2008 yılından bugüne kadar, gerek uzaktan eğitim derslerinin geliştirilmesi gerekse yüz yüze derslerdeki eğitim teknolojisi kullanımını arttırmayı kendine misyon edinmiştir. Kurulduğu günden bugüne, üniversite bünyesinde derse giren tüm öğretim üyelerine ve öğrencilerine gerek bireysel, gerekse çalışma grupları şeklinde tekno-pedagojik eğitimler düzenlemiştir. Bunun yanı sıra, BAU GLOBAL bünyesindeki tüm kurum ve kuruluşlara 11 yıldır teknolojik dönüşüm noktasında danışmanlık yapmaktadır. Ayrıca, bir eğitim kurumu olmanın getirdiği sorumluluğun bilinciyle birçok sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yapmıştır.

Uzaktan Eğitim Birimi, BAU içerisindeki dönüşümlere ek olarak, alanlarında öncü ve lider firmaların tekno-pedagojik ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmektedir. Bu sayede Türkiye’nin öncü kurumlarıyla işbirlikleri oluşturarak eğitim ve teknolojinin etkin kullanılması ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamaktadır.

Üniversitemizde uzaktan eğitimle ilgili tüm çalışmaların adı geçen birim üzerinden Dr. Öğr. Üyesi Ergün AKGÜN onayı ve organizasyonu ile yapılması gerekmektedir.

BUZEB web sayfasına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Bu içerik 04/03/2019 tarihinde güncellenmiştir.