Program Yapısı

Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans programı kapsamında toplam 10 ders ve 1 proje dersi yükümlülüğü bulunmaktadır. Seçmeli dersler öğrencilerin kendi istekleri doğrultusunda kariyer planlamalarına uygun alanlarda uzmanlaşmalarına yönelik geniş bir yelpazede sunulmaktadır.

Her zorunlu ders sadece bulunduğu dönemde açılmaktadır. Seçmeli dersler ise dönem itibariyle değişkenlik göstermektedir. Dönemlik olarak haftasonları seçmeli ders opsiyonu sunulabilmektedir.

Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans Programı’nın süresi 3 yarıyıldır. Üçüncü dönem sonu itibariyle programı tamamlayamamış olan öğrencilerin ilişiği kesilir.

Dersler, hafta içi akşam 19:00-22:00 saatleri arasında yapılmaktadır. Dönem itibariyle seçilmiş bulunan ders sayısı kadar haftalık ders bulunmaktadır. Dersler Beşiktaş Kampüsünde gerçekleşmektedir.

Bu içerik 31/10/2016 tarihinde güncellenmiştir.