Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi

Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bünyesindeki Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimi öğrencilerimizin yaşam ve kariyer yolculuğunda karşılaşabilecekleri sorunlarla daha fazla ilgilenmek amacıyla kurulmuştur. Öğrencilerimizin Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ ndeki öğretimleri süresince başarı durumları yakından izlenmektedir. Notlarında düşüş görülen ve sınamalı durumdaki öğrencilerimiz bizzat aranarak bireysel görüşmelere davet edilmekte ve öğretimlerinde aksaklık yaratan sorunları varsa, bu sorunlarının çözümü konusunda uzman psikolog desteği alabilmektedir.   Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimimizdeki görüşmeler gönüllülük esasına dayalı olup her öğrencimiz akademik problemlerindeki rehberlik hizmetinin yanı sıra özel sorunlarıyla da ilgili psikolojik destek için başvurabilmektedir. Her öğrencimiz, bizim için bir insan olarak her zaman değerlidir. Kişilerin sahip olduğu özellikler her ne olursa olsun, biricikliğine inanırız ve kişisel farklılıklara saygı duyarız.

Yapılan tüm görüşmeler etik kurallar dahilinde gizli tutularak başvuran kişilere ait bilgiler etik kurallar içerisinde hiçbir kişi ya da kurum ile (kişinin ailesi dahil) kendisinin onayı alınmadan paylaşılmamakla birlikte tüm seanslar ücretsizdir.

Randevu için:

Uzm. Klinik Psikolog Hande Korkmaz

Tel: 0212 – 381 0843

E-mail: hande.korkmaz@eng.bau.edu.tr

Görüşme Yeri: BAU Beşiktaş Güney Kampüs – D blok / 4. Kat Ofis No: 509

Bu içerik 21/07/2019 tarihinde güncellenmiştir.