Mentora College İstanbul’da İlk Şubesini Açtı

BAU Global'in bir üyesi olan Mentora College Washington DC, Toronto ve Berlin'den sonra artık Türkiye'de eğitim verecek. İstanbul Şişli'de öğrencileri TOEFL, IELTS ve Proficiency sınavlarına hazırlayacak.

Uzun zamandır yurtdışında İngilizce eğitimi veren Mentora, Türkiye’de hedef kitlesini büyütmeye devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli illerinde şubesi olan Mentora, artık Şişli Şubesi’nde öğrencilerini bekliyor.

MENTORA SAHA EKİBİ BAU KAMPÜSLERDE

Mentora, CO-OP ile işbirliği yaparak Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerinden dört kişilik bir saha ekibi oluşturdu. Öğrenciler, BAU kampüslerinde düzenli olarak stand kuracak olan Mentora saha ekibinden konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alabilecekler.

BAU MEZUNLARINA VE ÖĞRENCİLERİNE İNDİRİM FIRSATI

Nitelikli Amerikalı eğitmenlerle TOEFL, IELTS ve Proficiency sınavlarına öğrencilerini hazırlayan kurum, yaptığı deneme sınavlarıyla da öğrencilerin test konusundaki özgüvenini pekiştiriyor. Öğrenciler, profesyonel TOEFL laboratuvarından ve güncel kaynaklardan yararlanarak test becerilerini daha da arttırabiliyor.

"Anlıyorum ama konuşamıyorum" probleminden yola çıkarak öğrencilerine İngilizce konuşturmayı hedefleyen Mentora, BAU mezunlarına ve öğrencilerine özel yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor.

Bu içerik 29/01/2018 tarihinde güncellenmiştir.